Als je in het weekend naar Tom & Bram luistert, weet je zeker dat je niks mist van de sportwedstrijden. Je blijft helemaal up-to-date van wedstrijden van onder andere voetbal, padel, schaatsen én natuurlijk de Formule 1. En hiervoor hebben Tom & Bram iets leuks bedacht.

GP-SPEL

Gedurende dit Formule 1 seizoen spelen ze namelijk mee met het NU.nl GP-spel. In het grootste GP-spel van Nederland geef je ieder weekend vóór de kwalificatie jouw top 3 door én stel je je eigen Formule 1 team samen. Je maakt hier kans op te gekke prijzen zoals een nieuwe TV of een kartarrangement. Ook bij Qmusic kan je meespelen met het GP-spel.

Tom & Bram gaan tegen elkaar strijden door op zaterdagen vóór de kwalificatie hun eigen top 3 samen te stellen. Wie denk jij dat er gelijk heeft? Stuur een bericht in de Q-app wie jij denkt dat er het dichtstbij zit: Tom of Bram. Heb jij het goed en bellen we je op zondag terug, dan win je een Viaplay abonnement.

Qmusic vriendenleague

Neem het tegen andere luisteraars op in de Qmusic vriendenleague. Ga met alle Q-luisteraars de strijd aan en wordt de beste Qmusic GP-manager. Meedoen in deze vriendenleague doe je via hier.

Q-dj's Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Hier lees je de actievoorwaarden