• Scoor een verblijf in Center Parcs (actievoorwaarden)
  • In de middagshow bij Tom & Bram
  • Deze actie is afgelopen

Nog geen vakantie gepland, vakantie uitgesteld of wil je er gewoon nog een keer tussenuit?  Dan zit je he-le-maal goed bij Tom & Bram. Vanaf 26 juli maak je namelijk kans op een verblijf voor 5 personen bij Center Parcs in één van de vernieuwde parken in Nederland, België of Duitsland!

Scoor een last minute deal

Van 26 juli t/m 19 augustus in de middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur spelen Tom & Bram de 'Last Minute Deal'. Meedoen kan door je op te geven via de Q-app. Kom je in de uitzending, dan neem je het op tegen een andere deelnemer. Beantwoord je een vraag goed dan krijg je een volgende vraag. Heb je hem fout dan gaat de vraag naar je tegenstander. De deelnemer die de láátste vraag van de minuut goed beantwoordt, wint een verblijf bij Center Parcs!

En om het nóg spannender te maken, zullen we elke donderdag één hoofdprijs weggeven: jij, met jouw gezin of vrienden twee uur lang helemaal alleen zwemmen in de subtropische Aqua Mundo van jouw Center Parcs naar keuze!

Download de Qmusic-app

Meedoen kan door je op te geven via de Q-app. Dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. 

Let op: Q-dj's Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

DOWNLOAD DE APP

Check hier de actievoorwaarden.