• Vier tweede kerstdag met The Streamers
  • Live vanuit de Winter Efteling
  • Win coole Streamers goodies en tickets voor de Efteling
  • Van 20 december t/m 24 december

The Streamers zijn terug en trakteren jou op een feestelijke afsluiting van het kerstweekend! Terwijl jij aan het uitbuiken bent van het zoveelste kerstdiner, kun jij op de bank genieten van de livestream uit de Winter Efteling. Jij als Q-luisteraar maakt zelfs kans op een heel tof prijzenpakket!

Win

Van 20 december t/m 24 december maak jij kans op een prijzenpakket dat je aangeboden wordt door ING. Deze bestaat uit 2 tickets voor de Efteling én vele toffe The Streamers goodies! 

Hoor jij tussen maandag 20 december t/m 24 december de door de DJ aangekondigde track van een artiest uit The Streamers? App dan STREAMERS in een bericht in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan win jij het prijzenpakket!

The Streamers op tweede kerstdag

Grijp je naast het prijzenpakket? No worries! Je kunt gewoon jouw gratis ticket reserveren. Oh, en zorg er trouwens voor dat je 26 december vanaf 18:30 uur klaar zit, want Q-dj Menno verzorgt de pre-party! 

Scoor hier jouw gratis ticket voor The Streamers

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen.