• Van maandag 14 maart t/m vrijdag 18 maart op Q
  • Kies hieronder jouw favorieten voor de Q-top 500 van de 90's

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen. Bedankt voor het doorgeven van jouw favorieten! Check hier de lijst (editie 2016).

Pak je Aussies maar uit de kast, trek je Tamagotchi onder het stof vandaan en oefen je WordArt skills nog even want we gaan hem weer doen: de Top 500 van de 90's!

De 500 beste liedjes uit de jaren 90: de jaren waarin de Backstreet Boys groot werden, we massaal leerden hakken op DJ Paul Elstak en waarin we bij het horen van het woord 'Frozen' nog gewoon aan Madonna moesten denken. Het is ook het decennium van Nirvana, de tijd dat de broertjes Gallagher van Oasis nog niet constant ruzie hadden en Guns 'N Roses de gitaren flink lieten scheuren.

Het komt allemaal samen in de Top 500 van de 90's, van maandag 14 maart t/m vrijdag 18 maart. En bij het samenstellen hebben we jouw hulp nodig!


Waar kies jij voor?

Jij bepaalt de lijst, dus scroll snel naar onder en laat weten welke hits uit de 90's niet mogen ontbreken in de Top 500. Onder alle stemmers wordt toegang verloot tot the 90's Qube met De Kast, Re-play en 2 Brothers On The 4th Floor (17 maart, Amsterdam)!

Kies minimaal 3 en maximaal 10 liedjes uit de 90's (max. 1 nummer per artiest). Veel uitzoek-plezier met deze trip down memory lane!