• Kan jij wel een extra zakcentje gebruiken in deze tijd?
  • Maak kans op €2.500 en een 2-persoons WAVE BY MLINE matras
  • De hele week bij Mattie & Marieke én Menno én Wim én Domien

Door corona zijn verjaardagen een tikke saaier geworden, maar wij hebben de oplossing. Iedere ochtend geeft Marieke natuurlijk al een flinke hengst aan het vermaarde Verjaardagsrad, in de hoop luisteraars blij maken met een leuk geldbedrag én soms zelfs een heerlijke matras. Maar we voeren het even een tandje op...

Week lang extra kans

Komende week spelen we extra vaak Het Verjaardagsrad. Gewoon omdat het kan. Naast Mattie & Marieke geven ook Menno, Wim en Domien er elke dag een hengst aan. Leuke manier om bijvoorbeeld je vakantiegeld een beetje aan te vullen deze maand. Luister de hele week goed om te horen welke dj voor welke verjaardagsmaand speelt. Nieuwsgierig hoe laat het rad draait? Luister iets voor half 7, om half 9, half 12, half 3 en half 6 naar Q en speel mee!

Speel mee

Het spel blijft hetzelfde: jouw verjaardagsdatum kan je zomaar geld opleveren! Kans maken? Bel naar de studio (0909 9596, 45 cent per gesprek) wanneer een van onze dj's bekendmaakt dat het rad voor jouw verjaardagsmaand draait. Kom je in de studio en stopt het rad met draaien op jouw verjaardag? Dan krijg je van ons €2.500 euro en een 2-persoons WAVE BY MLINE matras! Zo wordt je verjaardag dit jaar toch nog een feestje! Oh, en valt ie niet op jouw verjaardag? Dan krijg je alsnog een lekkere €100!