Je kunt Qmusic natuurlijk via de ether, kabel, internet of via de Qmusic app beluisteren. Maar dit kan ook via DAB+: de digitale opvolger van FM. Digital Radio DAB+ pluk je, net als FM, zo gratis uit de lucht. Geen datakosten, niets. Het enige wat je nodig hebt om digitaal naar Qmusic te luisteren, is een DAB+ radio. En laten wij die nou weggeven tijdens de Week van de Digitale Radio. 

WIN EEN DAB+ RADIO

Het mechanisme om kans te maken is heel eenvoudig. Iedereen met een profiel bij Qmusic, kan via qmusic.nl of via de Q-app alle liedjes die we draaien een Duimpje Omhoog of een Duimpje Omlaag geven. Op basis van deze Duimpjes maken wij dagelijks om 19.00 de Q-daily 5 én de Q25 aan het einde van de week (van 14.00 tot 16.00). 

Van 11 t/m 15 juni verloten we iedere avond (ma t/m vrij) bij de Q-daily 5 om 19.00 een radio onder de mensen die een Duimpje hebben gegeven aan (één van) deze vijf liedjes. Dat betekent 5 winnaars per dag. Zo wordt stemmen op je favoriete tracks nog leuker!

WEEK VAN DE DIGITALE RADIO

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juni 2018 is het de Week van de Digitale Radio. Voor meer informatie over DAB+ en de Week van de Digitale Radio, check digitalradio.nl.