• 6 t/m 10 juni is het de Week van de Digitale Radio
  • Maak kans op een Portable DAB+ radio

Je kunt Qmusic natuurlijk via de ether, kabel, internet of via de Qmusic app beluisteren. Maar dit kan ook via DAB+: de digitale opvolger van FM. Digital Radio DAB+ pluk je, net als FM, zo gratis uit de lucht. Geen datakosten, niets. Het enige wat je nodig hebt om digitaal naar Qmusic te luisteren, is een DAB+ radio. En laten wij die nou weggeven tijdens de Week van de Digitale Radio. 

WIN EEN DAB+ RADIO

Om de Week van de Digitale Radio te vieren, geven we hier bij Q een aantal DAB+ radio's weg! Hoe jij er een kunt bemachtigen? Luister iedere werkdag tussen 10 en 13 uur en op vrijdag tussen 10 en 12 naar Menno, check in tijdens het inklokmoment via de Q-app en wie weet word jij de gelukkige winnaar van een DAB+ radio.

Daarnaast krijgen ook alle deelnemers van Het Slimste Bedrijf sowieso een DAB+ radio. Meedoen? Luister dan vanaf 13:00 uur naar Wim en speel mee namens jouw bedrijf!

WEEK VAN DE DIGITALE RADIO

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juni 2021 is het de Week van de Digitale Radio. Voor meer informatie over DAB+ en de Week van de Digitale Radio, check digitalradio.nl.