• De grootste gelegenheidsband geeft een Final Farewell Show in De Kuip
  • Maak bij Qmusic kans op een meet & greet én een kijkje bij de repetitie
  • Actie loopt van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 mei 2021

Na een eerste keer in Carré volgde er op Koningsdag een spectaculair optreden van The Streamers live vanaf Paleis Noordeinde. De grootste gelegenheidsband van Nederland werd begin dit jaar opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. En ze komen nog een keer met z'n allen bij elkaar, voor de grote Final Farewell Show. In De Kuip in Rotterdam.
Dus na Pink Floyd, Madonna en U2 is het nu tijd voor de grootste gelegenheidsband van Nederland om De Kuip te gaan platspelen.

Aanstaande zaterdag kan heel Nederland weer meegenieten van de grootste Nederlandse artiesten van dit moment. Maar jij als Q-luisteraar kunt er zelf bij zijn, in De Kuip.

Meet & greet

Je maakt bij Qmusic kans om zaterdag 29 mei op 1,5 meter afstand kennis te maken met The Streamers. Naast deze ontmoeting krijg je exclusieve toegang tot de repetitie op zaterdagmiddag.

Zo doe je mee

Hoor je op Q een livetrack van de laatste Streamers show (die van Koningsdag in Paleis Noordeinde) voorbijkomen? Bel meteen naar de studio op telefoonnummer 0909 9596 (45 cpg). 

Als je op de radio komt, win je sowieso een streamticket voor de show en unieke merchandise van The Streamers. Iedere middag wordt er bij Domien een hoofdprijswinnaar getrokken die ook nog een paar Nike Dunk High ZNEAKRS plus de backstage tour wint. Dat betekent dat je naar De Kuip mag en een meet & greet hebt met de bandleden. Dus een extra reden om Q te luisteren en mee te spelen.

Dit zijn The Streamers

Vrij snel na de oprichting door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie benoemde Frank Lammers zichzelf tot manager van het gezelschap. Het is de enige band ter wereld die nooit live zal optreden ten overstaan van echt publiek. Zaterdagavond 29 mei vindt het derde optreden van de band plaats via een livestream vanuit De Kuip in Rotterdam. 

Je krijgt een meer dan twee uur durende show waarin The Streamers veel gezelligheid naar jouw woonkamer zullen brengen.

De band bestaat uit: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Thomas Acda, Paul de Munnik, Diggy Dex, Suzan & Freek, Typhoon, Maan, Rolf Sanchez, Miss Montreal, VanVelzen en Danny Vera. André Hazes geeft een gastoptreden tijdens de show van zaterdag. Later deze week worden er nog 2 gastartiesten bekendgemaakt.