• Luister van 12 t/m 16 oktober tussen 6.00 en 9.00 uur naar Mattie & Wietze
  • Win een trip naar de MTV EMA 2015 op zondag 25 oktober

Het is bijna zover: de MTV EMA komt er weer aan! Op zondag 25 oktober strijken vele grote artiesten neer in Milaan voor de MTV European Music Awards 2015. Niemand minder dan Ed Sheeran is de host van de show en hij wordt bijgestaan door actrice Ruby Rose als co-host. Ook zal Ed optreden samen met Rudimental, daarnaast betreden onder andere Jason Derulo, Ellie Goulding en Pharrell Williams het podium. Nederlands top talent Martin Garrix zal een van de awards uitreiken, net als Shay Mitchell.

Het Mediolanum Forum in Milaan is dit jaar het toneel van de grootste Europese muziekprijzen. De awardshow met Ed Sheeran en co-host Ruby Rose is op zondag 25 oktober vanaf 21.00 uur live te zien MTV, maar je kunt er ook zelf bij zijn! Qmusic stuurt je naar dé Italiaanse modestad voor om de MTV EMA 2015 van dichtbij mee te maken!

Hoe je deze vette trip wint? Luister de hele week naar Mattie & Wietze en zij vertellen je exact hoe je kans maakt op de trip naar de MTV EMA 2015 in Milaan! Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar.