Los het mysterie op met Big Hero 6

Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Hij leert om gebruik te maken van zijn speciale talent met de hulp van zijn briljante broer Tadashi en hun gelijkgestemde vrienden: adrenalinejunkie Go Go Tamago, schoonmaakfreak Wasabi No-Ginger, scheikunde-genie Honey Lemon en fanboy Fred.

Door een bizarre samenloop van omstandigheden komt de groep terecht in een gevaarlijk plot, dat zich afspeelt in de straten van San Fransokyo. Hiro wendt zich tot zijn beste maatje, de robot Baymax, en verandert de vrienden in een hightech-heldengroep die vastberaden is het mysterie op te lossen.

Big Hero 6 is geproduceerd door de makers van Wreck It Ralph en Frozen en is vanaf woensdag 11 februari in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor een aantal Q-members hebben wij kaartjes geregeld voor deze gloednieuwe Disney-film!

Win

Sta jij ook al te trappelen om Big Hero 6 te gaan zien? Let dan goed op! Q-music geeft 5x2 bioscoopkaartjes + een tof goodie pakket weg.

Hoe doe je mee? Login als Q-member en beantwoord de vraag hieronder. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen, waaronder deze Q-member actie. Succes!