Smelt mee bij Frozen

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen.

Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Frozen is geproduceerd door de makers van Rapunzel en Wreck-it Ralph en is vanaf 11 december 2013 in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen. En wij hebben speciaal voor Q-members een aantal kaartjes geregeld! Check hierboven de trailer van deze nieuwe Disney-film.

Win

Wil jij de nieuwe film Frozen zien? Q geeft 5x2 bioscoopkaartjes + de soundtrack cd met liedjes uit de film (van o.a. Demi Lovato) weg.

Hoe doe je mee? Login als Q-member en beantwoord de vraag hieronder. Nog geen Q-member? Met een paar kliks ben je het (gratis!) en profiteer je van vele voordelen, waaronder deze Q-member actie. Succes!

Deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen. Deze Q-members hebben gewonnen:

Lissa van de Huygevoort
Romy Krist
Leon Arkesteijn
Ana van der Wilk
Bram van Strien

Gefeliciteerd!