Yeah! 5 Seconds Of Summer komt naar Nederland met hun Rock Out With Your Socks Out Tour. En raad eens… Q-music heeft de tickets voor hun compleet uitverkochte optreden op 20 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De jongens van 5 Seconds Of Summer zijn in korte tijd ongekend populair geworden doordat ze als het voorprogramma van One Direction de hele wereld over touren. Je kent ze onder andere van hun nummers 'She Looks So Perfect', 'Don't Stop' en 'Amnesia'. Tickets voor ‘Q-music presents 5 Seconds Of Summer’ zijn niet meer te koop, maar vanaf zaterdag 9 mei nog wel te winnen bij Q-music! Deze hele week maak je kans op Q-live tickets voor 5SOS.

Win op de radio

Wil jij Luke, Calum, Michael en Ashton in het echt gaan zien? Luister Q-music en scoor die tickets voor deze hot dudes! Q-live tickets voor 5 Seconds Of Summer plus hun gelijknamige debuutalbum win je van zaterdag 9 t/m vrijdag 15 mei, elke dag tussen 16.00 en 23.59 uur.

Hoor je tussen die tijden 5SOS op Q? Bel dan 0909-9596 (55 cent per minuut) en maak kans op die live tickets! Er is geen minimumleeftijd voor deze actie. Ben je jonger dan 18, vraag dan toestemming aan je ouder(s) om te bellen.

Lees hier heel goed alle antwoorden op de veelgestelde vragen. Daar staat alles wat je moet weten over deze actie.

#Qlivetickets

Tweet of Instagram deze week met de hashtag #Qlivetickets én tag/mention degene die je mee wilt nemen naar 5SOS. Onder alle tweets en Instagram posts wordt vrijdag 15 mei om 12.00 uur een online winnaar van 2 Q-live tickets voor 5 Seconds Of Summer verloot.

Update: Uit alle posts met #Qlivetickets hebben we er één uit de hoge hoed getrokken. Gefeliciteerd Gisele, jij mag samen met Sanne naar het concert van 5SOS in de Ziggo Dome!

Q-member Prijsvraag

De winnaar van de prijsvraag is bekend, Q-member Esmee Steijn wint twee tickets voor 5SOS in de Ziggo Dome!

Niet gewonnen? Niks aan de hand? Vanaf 16.00 uur maak je kans op de allerlaatste kaartjes voor 5 Seconds Of Summer in de Ziggo Dome!