Goed om te weten voor je start 

Om te zorgen dat je geen valse start hebt, hieronder vast wat tips om rekening mee te houden.

 • Luister je online, via de Qmusic-app of kijk je naar Qmusic op Kijk Live? Dan luister je met vertraging, dat komt door de buffer die je telefoon of computer opbouwt. Hier houden we rekening mee, dus je kunt de hits van je kaart altijd nog iets langer afstrepen nadat het liedje op de radio is gedraaid.
 • Luister via een FM- of DAB+ radio om het exacte tijdstip van de start van het app-spel te horen.
 • De timing van het verschijnen van het spel in de Qmusic app is leidend.
 • Over timing wordt niet gecorrespondeerd.
 • De actie is enkel geldig voor muziek die gedraaid wordt op Qmusic en dus niet op Qmusic themakanalen, zoals Qmusic Christmas, Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc.

Klik hier om terug te gaan naar de actiepagina.

WEDSTRIJDREGLEMENT

De volgende regels zijn van toepassing op het spel Catch The Christmas Hit:

1. ORGANISATIE

1.1 De wedstrijd Catch The Christmas Hit wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. In samenwerking met:

Beko / Asogem Nederland BV, gevestigd en kantoorhoudende te (2718 SH) Zoetermeer (hierna “Beko”).

De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met onderhavige actievoorwaarden (hierna: ‘Actievoorwaarden’) en akkoord te gaan met de uit de Actievoorwaarden voortvloeiende rechten en verplichtingen.

1.3 De actie is een Promotioneel Kansspel ter promotie van de wasmachine WTV8725XCW1. 

1.4 De Actie start direct na het einde van de Q-escape room op Qmusic. Maar op z’n minst wordt het gespeeld op 24 (vanaf 06:00), 25 en 26 december (tot 18:00). Deelname is enkel mogelijk in de Actieperiode. 

1.5 Qmusic is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf. Een herziene versie van de voorwaarde (wijzigingen of aanpassingen) zal zo snel mogelijk op de website van Qmusic worden geplaatst onder vermelding van de datum van wijziging dan wel anderszins worden gecommuniceerd. 

2. WIE KAN ER DEELNEMEN

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic; 
 • Voor het toekennen van een prijs adresgegevens achterlaat.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic en Beko;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad; 
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. VERLOOP VAN HET SPEL

Op Qmusic kun je – na de escape room als de dj’s ontsnapt zijn – maar op z’n laatst vanaf vrijdag 24 december 2021 06:00 meespelen met Catch the Christmas Hit. Download de Qmusic app en ga onderin de menubalk naar de tab ‘CHRISTMAS HIT’. Login als Q-member en vervolgens verschijnt er een kaart met de titels en artiesten van vijf Kerst hits.

Hoor je één van de liedjes op jouw kaart voorbij komen op de radio? Dan heb je de gehele duur van dat nummer de tijd om ‘m aan te klikken in de app. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan scoor je punten. Elk liedje is een bepaald aantal punten waard dat vermeld staat bij de titel en artiest. Je kunt deze 5 kerst hits tijdens de hele actie afvinken.

Je kunt een track op je kaart elke keer afstrepen als deze op Qmusic gedraaid wordt. Zodra je een liedje afstreept, start de zogeheten multiplier. Vink je binnen de tijd van de multiplier nog een track af? Dan krijg je meer punten. De multiplier loopt op als je meer hits achter elkaar afstreept, maar valt terug naar 1,0x als de tijd verstreken is. Hoe hoger de multiplier, hoe minder tijd je hebt om de volgende hit af te vinken. De maximale multiplier is 3,0x.

Gedurende het spel wordt er een klassement bijgehouden. Na sluiten van het spel (26 december 18:00 uur) wordt er een top 50 bepaald. Deze Top 50 wordt bepaald aan de hand van het aantal punten en op snelheid, mocht er sprake zijn van een gelijk aantal punten.

Jouw positie in het klassement is altijd zichtbaar. Wanneer meerdere spelers in het klassement dezelfde hoeveelheid punten hebben, wordt de ranking gemaakt op basis van het moment dat die score bereikt is. De eerste staat het hoogste.

De prijzen zijn altijd zichtbaar in de Qmusic app onder de tab ‘CHRISTMAS HIT’. Wanneer het spel klaar is op 26 december 18:00 ontvangen de winnaars een bericht. De Top50 wordt ingedeeld in staffels, waarbij de prijzen onderverdeeld worden aan de hand van jouw plek in het klassement. De top 3 spelers wint de hoofdprijs: de vrijstaande Beko wasmachine. De overige 47 krijgen andere winterse prijzen toegewezen, te weten: een movie pass voor 3 maanden Vue (1x), Giftcard Vue (2x), skihandschoenen in verschillende maten (20x), draadloze oplader (10x) en Q-wintersokken (14x).

Let op: je bent zelf verantwoordelijk de juiste gegevens achter te laten voor het versturen van de prijs. Het streven is om de prijs binnen 14 dagen te sturen. Het spel en het overzicht van de prijzen verdwijnt na de actie weer uit de app. Een scherm met eindscores blijft wel toegankelijk.

Deelnemers die eindigen op plek 51 of hoger, krijgen helaas geen prijs toegekend.

Zodra de dj's uit de Q-escape room zijn ontsnapt, start de campagne de volgende dag om 06.00. Je kunt elke dag meespelen van 00.00 tot 23.59 uur en op zondag 26 december tot 18.00. Dan sluit het spel. Het gaat hierbij enkel om de programmering van Qmusic, dus niet de themakanalen. Een uitzondering geldt voor de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht, die tellen niet mee voor Catch The Christmas Hit.

Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. AANMELDEN

Aanmelden (spelen) voor de Actie kan uitsluitend via de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, ingelogd zijn en je profiel volledig hebben ingevuld. Deelnemers hoeven slechts op de button CHRISTMAS HIT te drukken om hun deelname te activeren.

Zorg ervoor dat je gegevens goed ingevuld zijn voor het toesturen van eventuele prijzen. 

5. KOSTEN VOOR DEELNAME

De aanmelding via de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. DE PRIJS

Je plek in het klassement bepaalt uiteindelijk welke prijs je toegewezen krijgt. Er is geen keuze in prijs. Tijdens het spel kun je inzien welke ranking in het klassement nodig is om welke prijs te bemachtigen.

De hoofdprijs is 3x Beko vrijstaande wasmachine (WTV8725XCW1: 8kg, 1400 rpm) t.w.v. € 439.

Om een prijs toegestuurd te krijgen, moet je je NAW gegevens, telnummer en email achterlaten en ermee akkoord gaan dat deze gedeeld worden met Beko voor de afhandeling van de prijs.

De overige prijzen zijn:

 • 4: 1 movie pass voor 3 maanden Vue (1x)
 • 5 en 6: Giftcard Vue (2x)
 • 7 t/m 26: Skihandschoenen (20x)
 • 27 t/m 36: Draadloze oplader (10x)
 • 37 t/m 50: Q-wintersokken (14x)

7. BIJKOMENDE VOORWAARDEN PRIJS

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarsbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze verwerking gebeuren overeenkomstig de Privacy- en cookieverklaring van DPG Media B.V. Voor meer details, lees onze volledige privacyverklaring op https://qmusic.nl/privacystatement. Er zal aan de winnaars separaat toestemming gevraagd worden om de gegevens te delen, indien nodig, om de prijs te kunnen verstrekken. Voor dit doeleinde kun je benaderd worden voor eventueel aanvullende informatie. Verder worden gegevens alleen verstrekt in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.  

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.   t.a.v. Programma-afdeling  DE KAUWGOMBALLENFABRIEK  PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D  1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl  KvK 32039594  BTW NL 0079.09.305.B.01