Goed om te weten voor je start

Om te zorgen dat je geen valse start hebt, hieronder vast wat tips om rekening mee te houden.

 • Luister je online, via de Qmusic-app of kijk je naar Qmusic op Kijk Live? Dan luister je met vertraging. Hiervoor is gecorrigeerd voor het 'summerhit' kaarten spel (+30 sec).
 • Luister via een FM- of DAB+ radio om het exacte tijdstip van de start van het app-spel te horen.
 • De timing van het verschijnen van het spel in de Qmusic app is leidend.
 • Over timing wordt niet gecorrespondeerd.
 • De actie is enkel geldig voor muziek die gedraaid wordt op Qmusic en dus niet op Qmusic themakanalen, zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc.
1. Organisatie

De wedstrijd Catch the Summerhit wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic, in samenwerking met Inventum. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie en zijn in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Inventum.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
 • Na het kiezen van een prijs adresgegevens achterlaat.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.
3. Verloop van het spel

Op Qmusic kun je vanaf maandag 1 juli 2019 inchecken en kans maken om de winnaar te worden van de actie Catch the Summerhit. Het meespelen blijft tijdens de gehele duur van het spel (3 periodes van een week t/m 21 juli) open staan, maar hoe eerder in de week je deelneemt hoe groter de kans om alle 'summerhit' kaarten te verzamelen. 

Meld je vanaf maandag 1 juli 2019 aan via de Qmusic app. Dan kun je direct starten met het 'summerhit' kaarten spel. Dit spel wordt zenderbreed op Qmusic de gehele dag en nacht gespeeld. Het gaat hierbij enkel om de programmering van Qmusic, dus niet de themakanalen. Deelnemers hebben wekelijks tot zondag 23.59 om alle vakantiekaarten te verzamelen. Na een week worden de kaarten gereset en start er een nieuw spel. Luister naar Qmusic, zodra je een nummer hoort die op je 'summerhit' kaarten staat, druk je op bevestig in de app. Verzamel deze allemaal voor zondag 23.59 en dan maak je kans op zomerse prijzen. Sommige prijzen zijn beperkt beschikbaar, op = op. 

Er is dus sprake van wekelijkse prijzen en winnaars. 

Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Aanmelden

Aanmelden (spelen) voor de Actie kan uitsluitend via de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, ingelogd zijn en je profiel volledig hebben ingevuld. Deelnemers hoeven slechts op de button 'spelen' te drukken om hun deelname te activeren.

Je moet je elke week opnieuw aanmelden om opnieuw deel te nemen aan de actie. Zorg ervoor dat je gegevens goed ingevuld zijn voor het toesturen van eventuele prijzen. 

5. Kosten voor deelname

De aanmelding via de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. De prijs

Er kunnen meerdere winnaars zijn die uiteindelijk een prijs winnen. Als alle 'summerhit' kaarten verzameld zijn, kom je in onze webshop en kun je een prijs kiezen. Niet van alle prijzen zijn er evenveel, dus er geldt op = op. Dat betekent dat hoe eerder je je 'summerhit' kaarten verzameld hebt, hoe meer keuze qua prijzen. In week 1 (van 1 t/m 7 juli) is de hoofdprijs 67x een Collistar Sun Essentials Pakket met een Moisturizing Tanning Spray SPF30 en Collistar Magic Drops, in week 2 is de hoofdprijs 22x een DAB+ radio en in week zijn er 2 hoofdprijzen, namelijk 10x een mobiele airco en 15x een ventilator van Inventum.

Er zijn drie wekelijkse rondes, na elke ronde wordt er gereset. Om de prijs toegestuurd te krijgen, moet je je adresgegevens achterlaten. 

7. Bijkomende voorwaarden prijs

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 6 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.  t.a.v. Programma-afdeling DE KAUWGOMBALLENFABRIEK PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl KvK 32039594 BTW NL 0079.09.305.B.01