Goed om te weten voor je start 

Om te zorgen dat je geen valse start hebt, hieronder vast wat tips om rekening mee te houden.

 • Luister je online, via de Qmusic-app of kijk je naar Qmusic op Kijk Live? Dan luister je met vertraging, dat komt door de buffer die je telefoon of computer opbouwt. Hier houden we rekening mee, dus je kunt de hits van je kaart altijd nog iets langer afstrepen nadat het liedje op de radio is gedraaid. 
 • Luister via een FM- of DAB+ radio om het exacte tijdstip van de start van het app-spel te horen.
 • De timing van het verschijnen van het spel in de Qmusic app is leidend.
 • Over timing wordt niet gecorrespondeerd.
 • De actie is enkel geldig voor muziek die gedraaid wordt op Qmusic en dus niet op Qmusic themakanalen, zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc.

Qmusic voert bovengenoemde actie vanaf maandag 27 juni 2022 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Algemeen

1.1 De actie 'Catch the Summerhit' wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V., hierna te noemen Qmusic, in samenwerking met Inventum. De Actie is een Promotioneel kansspel. De voorwaarden hebben betrekking op bovengenoemde Actie en zijn gedurende het spel te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met onderhavige actievoorwaarden (hierna: ‘Actievoorwaarden’) en akkoord te gaan met de uit de Actievoorwaarden voortvloeiende rechten en verplichtingen.

1.3 De Actie loopt vanaf maandag 27 juni 2022 t/m zondag 31 juli 2022. Deelname is enkel mogelijk in de Actieperiode.

1.4 Qmusic is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigingen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf. Een herziene versie van de voorwaarde (wijzigingen of aanpassingen) zal zo snel mogelijk op de website van Qmusic worden geplaatst onder vermelding van de datum van wijziging dan wel anderszins worden gecommuniceerd. 

1.5 In geval van overmacht behoudt Qmusic zich het recht om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen als omstandigheden dit vereisen.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Personeelsleden en medewerkers van Inventum;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van de actie

3.1 Op Qmusic kun je vanaf maandag 27 juni 2022 inchecken voor Catch The Summerhit. Download de Qmusic app en ga onderin de menubalk naar de tab ‘SUMMERHIT’. Login als Q-member en vervolgens verschijnt er een kaart met de titels en artiesten van vijf zomerhits en één Hit van de Dag. Hoor je één van de tracks op jouw kaart voorbij komen op de radio? Dan heb je de gehele duur van dat nummer de tijd om ‘m aan te klikken in de app. Is het de juiste track en heb je op tijd gedrukt, dan scoor je punten. Elke track is een bepaald aantal punten waard dat vermeld staat bij de titel en artiest.

3.2 Je kunt een track op je kaart elke keer afvinken als deze op Qmusic gedraaid wordt. Zodra je een track afvinkt, start de zogeheten multiplier. De volgende track van je kaart die je afstreept, is dan 1,5x zoveel punten waard. De multiplier is echter maar een bepaalde tijdsduur geldig. Haal je die limiet niet, dan valt de multiplier terug naar 1,0x. De multiplier kan maximaal oplopen tot factor 3,0x.

3.3 Per week zijn er 5 hoofdprijswinnaars. Je hebt tot zondagavond 00:00 uur om mee te spelen. De 5 deelnemers met de hoogste score winnen een hoofdprijs. Vanaf maandagochtend 00:00 uur staan de punten weer op nul en start een nieuwe ronde. Naast de hoofdprijzen worden er wekelijks zomerse prijzen en gadgets verloot onder alle deelnemers die minimaal 1 track hebben afgevinkt. De prijswinnaars ontvangen een mail voor de prijsafhandeling.  Hoe meer punten je hebt, hoe meer kans je maakt. De zomerhits op je kaart worden iedere maandag vernieuwd, de Hit van de Dag is elke dag anders en is bij alle spelers dezelfde track. Een deelnemer die een hoofdprijs heeft gewonnen kan niet meer meedingen naar de hoofdprijzen van de rondes daarna. Indien er meer dan 5 deelnemers de hoogste 5 scores van die week hebben behaald, dan kijken we naar het tijdstip dat die score behaald is. Degene die de score als eerste heeft gehaald wint de hoofdprijs.

3.4 Je kunt elke dag meespelen van 00.00 tot 23.59 uur. Het gaat hierbij enkel om de programmering van Qmusic, dus niet de themakanalen. Een uitzondering geldt voor de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht, die tellen niet mee voor Catch The Summerhit.

3.5 We hebben een beperkt aantal prijzen, dus scoor zoveel mogelijk punten om meer kans te maken op prijzen, want op = op. Let wel: Elke week verschijnen er nieuwe prijzen in de shop. Qmusic kan besluiten het spel voortijdig te stoppen indien alle prijzen vergeven zijn.

3.6 Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Meespelen

4.1 Meespelen (spelen) voor de Actie kan uitsluitend via de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, ingelogd zijn en je profiel volledig hebben ingevuld.

4.2 Deelnemers hoeven slechts op de button SUMMERHIT te drukken om hun deelname te activeren.

Zorg ervoor dat je gegevens goed ingevuld zijn voor het toesturen van eventuele prijzen. 

4.3 Qmusic bepaalt de campagne en het verloop. Over de beslissing, die valt tijdens de actie, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die tijdens de actie genomen wordt, is definitief. 

5. Kosten voor deelname

De aanmelding via de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie gratis, behalve de mogelijke kosten voor internetdata.

6. De prijs

6.1 Per week zijn er 5 hoofdprijswinnaars. Je hebt tot zondagavond 00:00 uur om mee te spelen. De 5 deelnemers met de hoogste score winnen een hoofdprijs. Vanaf maandagochtend 00:00 uur staan de punten weer op nul en start een nieuwe ronde. Naast de hoofdprijzen worden er wekelijks zomerse prijzen en gadgets verloot onder alle deelnemers die minimaal 1 track hebben afgevinkt. De prijswinnaars ontvangen een mail voor de prijsafhandeling.  Hoe meer punten je hebt, hoe meer kans je maakt. De zomerhits op je kaart worden iedere maandag vernieuwd, de Hit van de Dag is elke dag anders en is bij alle spelers dezelfde track. Een deelnemer die een hoofdprijs heeft gewonnen kan niet meer meedingen naar de hoofdprijzen van de rondes daarna. Indien er meer dan 5 deelnemers de hoogste 5 scores van die week hebben behaald, dan kijken we naar het tijdstip dat die score behaald is. Degene die de score als eerste heeft gehaald wint de hoofdprijs.

6.2 Per week zijn er 5 hoofdprijzen te winnen:

 • Week 1 (27 juni t/m 3 juli): 5x Inventum KV1781R Zilver
 • Week 2 (4 juli t/m 10 juli): 5x Inventum KV1781R Zilver
 • Week 3 (11 juli t/m 17 juli): 3x Inventum KV1781R Zilver & 2x  Handson Bari Portable air conditioner 7000 BTU/ 785 Watt
 • Week 4 (18 juli t/m 24 juli): 3x Inventum KV1781R Zilver & 2x Handson Bari Portable air conditioner 7000 BTU/ 785 Watt
 • Week 5 (25 juli t/m 31 juli): 3x Inventum KV1781R Zilver & 2x Handson Bari Portable air conditioner 7000 BTU/ 785 Watt

Daarnaast worden er wekelijks zomerse prijzen en gadgets verloot onder alle deelnemers die minimaal 1 track hebben afgevinkt:

 • 20 Q-zwembanden per week
 • 10 Q-ice cups per week
 • 5 Q-oordoppen (Alpine) per week
 • 10 M&M vakantieboeken per week

Om een prijs toegestuurd te krijgen, moet je je adresgegevens achterlaten. De gegevens van de hoofdprijswinnaars van de koelkast worden gedeeld met Inventum ten behoeve van de prijsafhandeling van de Inventum koelkasten.

7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken;
 • Qmusic heeft de bevoegdheid om bij niet toekenning van de prijs aan de oorspronkelijke winnaar, de prijs toe te laten komen aan een reserve winnaar. 
 • De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.
 • De prijs is niet overdraagbaar.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.
 • Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.
 • Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden. 
 • Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarsbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden (met uitzondering van de hoofdprijswinnaars ten behoeve van de prijsafhandeling van de Inventum koelkasten), behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.
 • Qmusic is niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies van een product.
 • Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 449 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de Belastingdienst.
 • We streven ernaar om de prijsafhandeling uiterlijk binnen 4 weken te doen.
 • Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement.

8. Overige bepalingen

8.1 De deelname aan de wedstrijd impliceert de verwerking van de persoonsgegevens van de deelnemer, zodat Qmusic de deelnemer bijvoorbeeld kan informeren omtrent het verloop van de wedstrijd. Deze verwerking gebeurt overeenkomstig de Privacy- en cookieverklaring van DPG Media B.V. Voor meer details, lees onze volledige privacyverklaring op https://qmusic.nl/privacystatement. Er zal aan de winnaars separaat toestemming gevraagd worden om aanvullende gegevens te delen, indien nodig, om de prijs te kunnen verstrekken. Voor deze doeleinde kun je benaderd worden voor eventuele aanvullende informatie. Verder worden gegevens alleen verstrekt in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd. 

8.2 Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot: Qmusic Nederland BV.  T.a.v. Programma afdeling DE KAUWGOMBALLENFABRIEK PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 1096 BK AMSTERDAME-mail: acties@Qmusic.nl KvK 32039594 BTW NL 0079.09.305.B.01