Qmusic voert bovengenoemde wedstrijd van maandag 2 januari t/m vrijdag 6 januari 2023 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is. 

1. Organisatie 

De actie ‘Q-hotel 2023’ wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van de wintersportvakanties van Sunweb. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende het spel te vinden op de website van Qmusic. Qmusic respecteert de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

2. Wie kan er deelnemen  

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

- bij de start van de actie minstens 18 jaar is en handelingsbekwaam is; 

- woonachtig is in Nederland; 

- in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic; 

- het online formulier volledig en naar waarheid heeft ingevuld;  

- beschikbaar is van vrijdagavond 20 januari t/m dinsdagavond 24 januari 2023; 

- een geldig ID-kaart of paspoort heeft voor het kunnen reizen naar het buitenland; 

- Q-member is.

De wedstrijd staat niet open voor: 

- personeelsleden en medewerkers van Qmusic en Sunweb; 

- hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad; 

- elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel   

Vanaf 28 december 2022 kunnen luisteraars zich via Qmusic.nl aanmelden voor ‘Qhotel 2023’. Daarbij dien je jouw reden op te geven waarom je mee wilt naar Oostenrijk. Uit alle luisteraars die zich hebben aangemeld worden in de periode van maandag 2 januari t/m vrijdag 6 januari steeds namen op zender genoemd. Bel je binnen 20 minuten terug, dan ben je erbij en wint je een trip (incl. kamer voor 2) naar het Q-hotel in de sneeuw 2023. Q-hotel in de sneeuw (incl. heen- en terugreis) vindt plaats van vrijdagavond 20 januari t/m dinsdag 24 januari 2023. Qmusic behoudt zich het recht voor de deelname om haar moverende redenen niet uit te zenden. Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop op basis van objectieve gegevens die gegenereerd worden door de gebruikte software. Over de beslissing, die valt tijdens het spel, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.  

4. Aanmelden  

Aanmelden voor de actie kan via de actiepagina van Qmusic door eerst Q-member te worden indien je dat nog niet bent. 

5. Kosten voor deelname  

De kosten voor deelname is gratis. Tevens de inschrijving als Q-member en inschrijving voor de actie is gratis. 

6. De prijs  

Je wint een compleet verzorgde 4-daagse trip voor 2 personen naar het Q-hotel in de sneeuw in Zell am See in Oostenrijk.

Daar zit het volgende bij inbegrepen:

- Reis van Den Bosch naar Zell am See en terug; 

- 4 overnachtingen in het Q-hotel in de sneeuw (check-in: vrijdag 20 januari & check-out: dinsdag 24 januari 2023). 

- Ontbijt, lunch, diner en drankjes; 

- Skipas; 

- Ski/snowboard lessen en materiaal huur; 

- Diverse activiteiten in de sneeuw; 

- Qmusic ski-jas.

Belangrijk:

- Elke winnaar ontvangt een mail met daarin een link naar een pagina waar ze alle gevraagde gegevens van zichzelf en hun reisgenoot dienen in te vullen; - Je vertrekt vrijdagavond 20 januari 2023 (verzamelen 17:30 uur) met de bus vanaf de Brabanthallen in Den Bosch en je komt daar dinsdagavond rond 22:00 terug. Vertrek uit Zell am See dinsdag 24 januari 2023 rond 09:00 uur;

- Er kan niet worden afgeweken van de vertrek- en retourdatum.

- Indien prijswinnaars om welke reden dan ook deze datum niet meekunnen vervalt het recht op de prijs;

- Alle meerkosten en uitgaven van persoonlijke aard zijn voor rekening van de prijswinnaars;

- De prijs is exclusief reisverzekering;

- Op deze actie zijn alle algemene voorwaarden van Qmusic van toepassing;

- Op de prijs zijn tevens de algemene voorwaarden van Sunweb van toepassing;

- Qmusic en Sunweb kunnen de voorwaarden te allen tijde wijzigen. 

7. Bijkomende voorwaarden prijs 

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

- Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaars niet voldoen aan één of meerdere in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.

- Elke kandidaat gaat akkoord met het uitzenden van het spelmoment op een later tijdstip.  

8. Overige bepalingen  

1) Uitsluiting van deelname: Iedereen die eerder al kandidaat voor deze actie is geweest, ongeacht of je gewonnen hebt of niet. Echter, winnaars van een prijs van een andere actie zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor een periode van ten minste 3 maanden. Je kan dus maar één keer meespelen.

2) Tijdens het Q-hotel in de sneeuw event worden er mogelijk foto’s en video-opnamen gemaakt ten behoeve van de online kanalen van Qmusic doeleinden. Door deel te nemen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er beeldopnames gemaakt worden en dat deze door Qmusic gebruikt mogen worden (voor commerciële doeleinden). Dit leidt niet tot een (extra) prijs of vergoeding. Deelnemers doen afstand van alle rechten terzake. 

3) Als je wint zullen we om meer gegevens vragen van jou en je reisgenoot en je bent verplicht deze informatie op te geven, zoals je schoen- en kledingmaat. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend voor het huren van jouw wintersportuitrusting om jou een eigen Qmusic-jas te kunnen geven in de juiste maat. Deze gegevens worden na afloop van de reis verwijderd.    

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarsbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten en teneinde te voldoen aan de eis dat wordt bekend gemaakt welke prijzen er gewonnen zijn. 

5) Gewonnen prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement. 

7) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 449 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst. Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. U ontvangt een schriftelijke reactie met eventueel een voorstel om de klacht op te lossen.

 

Klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.  T.a.v. Programma afdeling  DE KAUWGOMBALLENFABRIEK  PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D  1096 BK AMSTERDAM  E-mail: acties@Qmusic.nl  KvK 32039594  BTW NL 0079.09.305.B.01