Qmusic voert de actie 'Top 40 World Tour'. De startdatum van de actie is maandag 2 maart 2020 en loopt tot en met vrijdag 13 maart 2020. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

Klik hier voor de actiepagina

1. Organisatie

De wedstrijd Top 40 World Tour wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V., hierna te noemen Qmusic, in samenwerking met Yildriz Wereldsauzen. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van Yildriz Wereldsauzen. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande Actie en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:

 • Bij de start van de actie (2 maart 2020) minstens 18 jaar is;
 • Woonachtig is in Nederland;
 • In de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
 • Beschikbaar is tijdens de finaledag van de actie op vrijdag 13 maart 2020;
 • Beschikbaar is van 27 mei tot en met 19 juni 2020;
 • Beschikt over een geldig paspoort, die op 19 juni 2020 nog minimaal 6 maanden geldig is;
 • De nodige Visa krijgt voor landen binnen de Top 40 World Tour die dat als vereiste stellen;
 • Een document wil ondertekenen met de door iMAR Entertainment, Inc. gestelde voorwaarden (zoals dat alle details van jou en je medereiziger naar eerlijkheid zijn opgegeven; verklaring dat jij en je medereiziger zelf een passende reisverzekering hebben afgesloten op het moment van vertrek; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de minimum leeftijd; verklaring dat jij en je medereiziger voldoen aan de gestelde gezondheidscriteria; alle noodzakelijke visa en documentatie krijgen van de landen die worden aangedaan tijdens de Top40 World Tour 2020; de winnaar en medereiziger verantwoordelijk zijn voor alle heffingen op zijn/haar creditcard, met name de kosten voor eventuele schade aan de accommodatie als onderdeel van de prijs);
 • Een medereiziger heeft die voldoet aan dezelfde bovenstaande voorwaarden.

De wedstrijd staat niet open voor:

 • Personeelsleden en medewerkers van Qmusic;
 • Personeelsleden en medewerkers van Remia;
 • Personeelsleden en medewerkers van iMAR Entertainment, Inc.;
 • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
 • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel

In de Qmusic app kun je vanaf vrijdag 28 februari 2020 inchecken en kans maken om de winnaar te worden van de actie Top 40 World Tour 2020. Het inchecken blijft tijdens de gehele duur van het spel (t/m vrijdag 13 maart 18:00 uur) mogelijk. 

Meld je vanaf vrijdag 28 februari 2020 aan via de Qmusic app. Vanaf maandag 2 maart 2020 starten we met het spelen van de Top 40 Quiz. De Top 40 quiz spelen we iedere werkdag - 1 keer per programma - tussen 07:00 en 19:00u; dus 4 keer per dag. Win jij de quiz? Dan blijf je zitten in de hotseat en speel je tijdens het volgende programma weer mee. Lukt het jou om tot het eind te blijven zitten? Dan win je de Top 40 World Tour!

De winnaar gaat de wereldtrip van zijn/haar leven maken en vliegt vanaf 27 mei 2020 met een vriend of vriendin de wereld over. Zie voor de gehele prijsinhoud '6. De prijs'.

Indien internet- en telefoonverbindingen wegvallen, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic is niet verantwoordelijk voor het disfunctioneren van internetverbindingen, telefoons of inloggen via derden. Qmusic bepaalt het spel en het verloop.

Over de beslissing, die valt tijdens de actie en/of de finale, kan niet worden gecorrespondeerd.

4. Aanmelden

Aanmelden (inchecken) voor de Actie kan uitsluitend via de Qmusic app. Om dit te kunnen doen moet je voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, ingelogd zijn en je profiel volledig hebben ingevuld. Deelnemers hoeven slechts op de button 'check-in' te drukken om hun deelname te activeren.

Je hoeft je maar één keer aan te melden door het inchecken in de app om gedurende de gehele actie deel te kunnen nemen. Zorg ervoor dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel, zodat we telefonisch contact met je op kunnen nemen. 

5. Kosten voor deelname

De aanmelding via de Qmusic app is gratis evenals het downloaden van de Qmusic app. Deelname aan deze actie is daarmee geheel gratis.

6. De prijs

Er is uiteindelijk één winnaar die de prijs wint. De winnaar is de deelnemer die uiteindelijk op vrijdag 13 maart 2020 de laatste Top 40 quiz wint. De uiteindelijke winnaar mag een +1 naar keuze meenemen, die moet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden.

Hoofdprijs:

 • Vliegtickets (economy class) voor 2 personen naar elke stad;
 • Luxe accommodatie in elke stad voor 2 personen (op basis van een gedeelde kamer);
 • Transfer tussen vliegvelden/hotel en hotel/events;
 • Verschillende activiteiten in de vijf steden;
 • € 1000,- zakgeld;
 • (Gesigneerde) merchandise van de artiesten;

De hoofdprijs is exclusief: 

 • Een reisverzekering voor de winnaar en medereiziger (dient voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn afgesloten);
 • De kosten voor visa en andere documentatie (dient ruim voor vertrek door de winnaar en medereiziger zelf te zijn aangevraagd en te zijn verkregen);
 • Kosten voor eventuele schade tijdens de trip en/of verlies (worden in rekening gebracht bij de winnaar);
 • Eventuele andere bijkomende kosten zoals eten en drinken kunnen worden betaald met het gewonnen zakgeld.

7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Elke luisteraar die zich aanmeldt voor de actie 'Top40 World Tour' verklaart kennis te hebben genomen van het gehele wedstrijdreglement en gaat akkoord met alle gestelde voorwaarden/eisen.
 • Qmusic, iMAR Entertainment, Inc. en Travel Light hebben de bevoegdheid, indien de prijswinnaar en medereiziger niet voldoen aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
 • De winnaar dient zijn/haar bankgegevens (IBAN) op te geven, zodat Qmusic het gewonnen zakgeld kan overmaken.

Overige bepalingen

1) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor de periode van ten minste 6 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

2) Qmusic, iMAR Entertainment, Inc. en Yildriz Wereldsauzen zijn niet aansprakelijk voor eventueel schade en verlies tijdens de trip.

3) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan interviews, foto- en videosessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

4) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

5) De prijs is niet overdraagbaar aan derden.

6) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

7) De winnaar mag één iemand meenemen die tevens voldoet aan de gestelde voorwaarden in dit reglement.

8) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 449 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV. t.a.v. Programma-afdeling DE KAUWGOMBALLENFABRIEK PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D 1096 BK AMSTERDAM E-mail: acties@Qmusic.nl KvK 32039594 BTW NL 0079.09.305.B.01

Klik hier voor de actiepagina