Na acht jaar komt er een einde aan de iconische Carpool Karaoke video's van James Corden. Voor zijn talkshow The Late Late Show had hij allerlei wereldsterren in zijn auto maar nu hij stopt met het programma, komt er ook een einde aan Carpool Karaoke. Maar voor die állerlaatste Carpool Karaoke werd James zelf opgehaald door niemand minder dan Adele.

Best friends

Wat veel mensen misschien niet wisten, is dat Adele en James hele goede vrienden zijn. Ze praat openlijk over de periode na haar scheiding met Simon Konecki. Met tranen in haar ogen vertelt de zangeres over de steun die zij en haar zoontje Angelo van James en de familie Corden hebben gehad. Nu de familie Corden weer terug gaat naar Groot-Brittannië geeft Adele openhartig toe dat ze het daar moeilijk mee heeft. "Ik heb nog nooit in LA gewoond zonder jullie, dus ik ben er een beetje nerveus over, om eerlijk te zijn. En heel, heel verdrietig," geeft ze toe.

Ook vertelt Adele dat 'I Drink Wine' geschreven is na een zes uur durend gesprek tussen haar en James na een vakantie met hun gezinnen.


Carpool Karaoke

Ook James is eerlijk over het begin van zijn iconische Carpool Karaoke serie. In het begin wilde namelijk geen enkele artiest mee doen, maar Mariah Carey was de eerste die instapte bij James. Daarna begon het concept te lopen en stapten ook Justin Bieber, Lady Gaga, Harry Styles, Madonna en Michelle Obama in. Adele stapte ook al eerder in, destijds in Londen waar ze viral ging toen ze 'Monster' van Nicki Minaj rapte.


Foto: YouTube (Adele - The Final Carpool Karaoke)