• Qmusic presents P!NK @ Hyde Park in Londen op 24 juni 2023
  • Win een geheel verzorgde reis voor twee personen 
  • Alleen bij Domien in de Q-middagshow (16:00 uur - 19:00 uur)
  • Maandag 13 februari t/m donderdag 16 februari (m.u.v. woensdag 15 februari)

Als er iemand bekend staat om haar legendarische liveshows, is dat P!NK wel. Geen enkele show is hetzelfde en ze weet zichzelf altijd te vernieuwen of dat nou voor haar live-act is of voor nieuwe tracks. De poprockster zet al meer dan 20 jaar de muziekwereld op zijn kop met hits als 'So What', 'Cover Me In Sunshine', 'Get The Party Started' en 'Trustfall'. Die laatste track staat op haar nog te verschijnen negende studioalbum 'Trustfall' (17 februari).

Dit jaar staat ze op 16 juni voor de tweede keer op het podium van Pinkpop (of dan eigenlijk P!NKpop ;-)). Bij Domien maak je tussen 13 en 16 februari kans op dagtickets voor P!NKpop op 16 juni zodat je haar op Nederlandse bodem kunt bewonderen. Maar het leukste is dat één van deze gelukkige winnaars ook naar haar show in het legendarische Hyde Park in Londen gaat! Q en Domien zorgen voor de vlucht, het hotel en natuurlijk de Golden Circle-tickets voor de show op zaterdag 24 juni in Hyde Park, Londen. 

WIN TICKETS

Vanaf maandag 13 februari 16:00 uur uur t/m donderdag 16 februari 19:00 uur (m.u.v. woensdag 15 februari) maak jij kans op tickets voor de show van P!NK in het Hyde Park in Londen. Hoor je in de Q-middagshow bij Domien een hit van P!NK, app dan PINK in de Q-app. Als we jou terugbellen, win je sowieso dagtickets voor P!NKpop op vrijdag 16 juni. Word je op vrijdagmiddag door Domien tijdens de Top 40 teruggebeld? Dan win je een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar de show van P!NK in Hyde Park, Londen!

Check op donderdag Qmusic op Facebook en Instagram voor extra winkans!

Q-dj Domien leest alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden