• Qmusic presents Ed Sheeran in Londen op vrijdag 24 maart 2023
  • Win een geheel verzorgde reis voor twee personen 
  • Alleen in de Top 40 op 17 maart 2023 (14:00 uur - 18:00 uur)

Ed Sheeran brengt op 5 mei een nieuw album uit: - (Subtract). Wat dit album zo bijzonder maakt, is dat Ed al zo'n tien jaar bezig is met dit album. "Begin 2022 veranderde een serie gebeurtenissen mijn leven, psychische gezondheid en uiteindelijk ook de manier waarop ik met kunst en muziek bezig ben." Zo kreeg zijn vrouw een tumor tijdens haar zwangerschap, overleed plotseling een goede vriend en kreeg hij een rechtszaak wegens vermeend plagiaat aan zijn broek. Deze gebeurtenissen zorgde voor een verandering van de opzet van het album. "Binnen een week heb ik alles wat ik in die tien jaar had geschreven vervangen door mijn diepste, meest duistere gevoelens."

De Britse superster heeft nog geen wereldtour voor zijn nieuwe album aangekondigd, maar hij tourt nog wel steeds over de wereld. Op vrijdag 24 maart staat hij in Londen en daar kun jij bij zijn! Tijdens de Top 40 van 17 maart maak jij kans op een volledig verzorgde trip (vervoer + hotel) naar Londen én tickets voor zijn show op vrijdag 24 maart. Maar wat moet je doen om deze toffe prijs te winnen?

WIN TICKETS

Hoor jij tijdens de Top 40 van vrijdag 17 maart tussen 14:00 uur tot 18:00 uur een track van Ed Sheeran? App dan ED SHEERAN in de Q-app. Word je teruggebeld? Dan win je de volledig verzorgde trip naar de Engelse hoofdstad om daar Ed Sheeran live te mogen bewonderen!

Lees hier de actievoorwaarden