Mooi nieuws! Vanaf september komt het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd het dj-team van Qmusic versterken.De twee ruilen SLAM! in voor onze zender en gaan hier een nieuw programma maken. Dit werd vanochtend bekend gemaakt door middel van een video op onze social kanalen en via die van Bram en Tom.


Bekijk hier de video waarin duidelijk wordt dat Bram en Tom voor een andere baan gaan.


Programmadirecteur Dave Minneboo: "Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q. Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking!"

Bram, de man met de karakteristieke snor 

Bram Krikke begon in 2017 bij Slam! en maakte daar samen met Tom van der Weerd het avondprogramma Club Ondersteboven. Met zijn ietwat ongemakkelijke houding, originele content en karakteristieke snor weet hij in 2019 en 2020 de Zilveren Radioster voor beste radiopresentator in de wacht te slepen. Naast radio-dj is Bram ook online actief op zijn YouTube-kanaal en Instagram, waarmee hij een grote fanbase heeft opgebouwd.

Tom, radio-dj en brandweerman 

Tom van der Weerd koestert al van jongs af aan de droom om radio-dj te worden. Met succes, want na een aantal shows op regionale zenders komt hij na een stage bij 538 bij SLAM! terecht, waar hij in 2017 samen met Bram Krikke zijn eigen show krijgt. Daarnaast draaide hij als dj al op verschillende festivals, zoals 7th Sunday en Dance Valley. Ook is Tom actief bij de brandweer in zijn woonplaats Kampen. 

Vanaf september 

 Je hoort Bram en Tom vanaf september 2020 in het weekend bij Qmusic. De volledige programmering wordt later bekendgemaakt.