of
Dit hoorde je bij domien

Dit hoorde je bij Domien

Een hilarisch fragment uit de show tot een viral video uit het nieuws; hoor je tussen 16:00 en 19:00 uur iets wat je eigenlijk echt moét zien? Dan zit je hier goed, want hier houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de middagshow met Domien.

De gitaar van Viktor is af!

Een maand geleden deed Viktor in de middagshow een omroep: lever je rode stempotlood in. Viktor wilde hier namelijk een gitaar van maken. Het resultaat? Dat check je hieronder!

17 maart stond ik bij het stembureau met mijn rode potlood. 19 maart kon mijn creatieve brein het idee niet meer...
Geplaatst door Viktor Mei op Woensdag 14 april 2021

McDonald's tour

Domien zijn baard is eraf!

Puur, melk, wit of praline?

Niks is vervelender dan een paasei eten met de veronderstelling dat het 'melk' was en het tóch puur blijkt te zijn. Ze liggen al een tijdje in de schappen, maar het blijft iedere keer weer een verrassing welke smaak je in je mond hebt gestopt. Dit jaar geen verrassingen, want er is nu een overzicht van alle paaseitjes per winkel of merk te vinden! Check hier het overzicht en grijp nooit meer naar het verkeerde paasei.

De beelden van razende reporter Anton

Daar zijn ze dan! De beelden van onze razende reporter Anton. Toen al een natuurtalentje, toch?

Domiens hulplijn: stempotloden verzamelen voor Viktor

Heb jij je stempotloodje nog? Viktor ontvangt 'm graag! Help hem op genoeg potloden te verzamelen, zodat hij hier een gitaar van kan maken. Het adres waar je je stempotlood naar toe kunt sturen (alle formaten stempotloden zijn welkom!):

Viktor Mei
Jan Huitzingstraat 13
9601 AR Hoogezand

Davina Michelle neemt verrassing mee naar de middagshow!

Davina Michelle te gast bij Domien in de middagshow en heeft een verrassing meegenomen. De primeur van haar nieuwe single 'Nobody Is Perfect'.

Anton doet verslag tijdens de Tweede Kamerverkiezingen

De dag van de verkiezingen! Onze nieuwslezer Anton is voor jullie het land in gegaan, om te checken hoe het dit jaar verloopt en doet daar straks verslag van in de middagshow. Luister vanaf 16:00 uur!