Komende twee weken doet Domien samen met Interpolis de AutoModus Check om er voor te zorgen dat Nederland niet afgeleid raakt tijdens het autorijden. Door middel van de AutoModus app houden luisteraars hun handen aan het stuur en maken ze tegelijk kans op mooie prijzen bij Qmusic.

Laat je niet afleiden en luister naar Qmusic 

“Voor het derde jaar op een rij werken we samen met Qmusic om ervoor te zorgen dat Nederland mobielvrij rijdt. Want in de auto luister je toch veel liever naar de radio, dan dat je je af laat leiden door je mobiele telefoon? Samen met Domien roepen we luisteraars op te focussen op wat écht belangrijk is: mobielvrij autorijden. Dan spaar je met de AutoModus app ook nog voor een goed doel, én maak je kans op prijzen: twee vliegen in een klap!” aldus Kim Smulders, Creatief Merkstrateeg bij Interpolis. 

Zet de AutoModus app aan en win een offline experience 

De actie loopt van 5 oktober t/m 15 oktober van maandag t/m donderdag. Luisteraars kunnen tussen 16.00 uur en 19.00 uur gebeld worden door Domien. Nemen zij hun telefoon niet op en spreekt Domien hun voicemail in, dan zijn zij de winnaar. Zo kunnen luisteraars onder andere kans maken op een diner in een sterrenrestaurant of een ballonvaart boven hun woonplaats.

Marktindex november

De marktindex voor de maand november is vastgesteld op 105. Dit betekent dat alle aanvragen vanaf woensdag 7 oktober voor de maand november met die index worden verwerkt. Voor alle campagnes in november welke reeds zijn ingepland, blijft de marktindex op 100 staan.