Over íets meer dan een half jaar is het alweer tijd voor het allerleukste foute feestje van het jaar: de Foute Party! De Foute Party is niet compleet zonder jou en natuurlijk foute artiesten. 

De eerste drie namen zijn nu bekend. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni staan Snollebollekes, Belle Perez en Jan Biggel op het podium in de Brabanthallen! 

Snollebollekes

Denk je aan fout, dan denk je aan Snollebollekes! 'Links Rechts' heeft al 4 keer de Foute 1500 aangevoerd op #1, maar ook de hits 'Vrouwkes' en 'Springen Nondeju' zullen de Brabanthallen in zijn voegen laten kraken.


Belle Perez

Ook de Belgische Belle is niet onbekend in de Foute 1500 lijst. Haar hits 'Que Viva La Vida' (#228) en 'El Mundo Bailando' (#415) staan al jaren in de Foutste lijst. De temperatuur zal ongetwijfeld gaan stijgen met de zomerse Spaanse hit van Belle. Vamos!


Jan Biggel

En dan nieuwkomer Jan! Hij kwam vorig jaar als tweede hoogste binnenkomer binnen op #35 in de Foute 1500 met 'Ons Moeder Zeej Nog'. De eerste tonen van deze track zorgen voor een instant party mood, dus dat belooft veel goeds in juni!

Koop je tickets

Dit zijn slechts de eerste namen op de line-up van de Foute Party, dus het wordt alleen maar beter! Zorg dat je erbij bent en scoor die tickets voor vrijdag 23 of zaterdag 24 juni 2023.