Het is vrijdagavond! Tijd voor een nieuwe Stephan's Pianobar. Vandaag is nieuw Belgisch talent Jinho 9 te gast.

Jinho 9

Jinho 9, die ook luistert naar de naam Kevin Shomba is een Belgische zanger én producer. Voor hem was 2022 een muzikaal topjaar. Afgelopen zomer kwam een samenwerking uit met Bizzey en Belgisch collega én vriend Katnuf. De track 'Interessant' werd een regelrechte hit op TikTok, met meer dan 50.000 video's met zijn track gebruikt. Nog dagelijks komen er nieuwe video's online waarin deze trend te horen is.

Blind Op Zoek

Hij bleef niet stil zitten, en zorge razendsnel voor een opvolger, ditmaal een volledig eigen track. 'Blind Op Zoek (Trapagas)' zorgt voor miljoenen views op TikTok zodra hij het onder een video gebruikt nog voordat de track officieel uit was. Hij deelde hier een video op TikTok waarin een heel festivalterrein zijn muziek al meezingt! Het publiek bleef smeken om het uit te brengen, en hij luisterde! 

Onlangs is zijn track nog met een gouden plaat bekroond én is 'Blind Op Zoek (Trapagas)' inmiddels meer dan 16.000.000 keer beluistert op Spotify. Ook kwam hij in oktober afgelopen jaar binnen in de Nederlandse Top 40, waar hij het zes weken wist vol te houden.

Tijd voor Live Muziek

Nu is hij te gast in de studio bij Stephan, om zijn track 'Blind Op Zoek (Trapagas)' te spelen. Ook speelt hij een cover van 'Van Mij Zijn', van collega én vriend Katnuf.

Jinho 9 - 'Blind Op Zoek (Trapagas)' (origineel)


Jinho 9 - 'Van Mij Zijn' (cover Katnuf)