• Verras jouw kerstster
  • In de middagshow met Domien (16-19u)
  • 6 tot en met 8 december

Wie draait het liefst het hele jaar door kerstmuziek, telt vanaf oktober al af naar de feestdagen en versiert graag het complete huis? Q-dj Domien doet dit het liefst allemaal en om de middagshow volledig in kerstsferen te krijgen heeft hij iets leuks bedacht...

Verras jouw Kerstster

Kaarsen aan, cadeaus onder de boom en dierbaren om je heen. De tijd van eten, drinken en gezelligheid staat voor de deur! Wie zorgt er bij jou ieder jaar weer voor dat iedereen met kerst bij elkaar komt? In de middagshow geeft Domien jou de kans om één van je dierbaren, jouw kerstster, te vertellen hoe belangrijk hij/zij voor jouw kerst is en te verrassen met bol.com cadeaukaarten ter waarde van €500. Dan weet je zeker dat jouw kerstster iets uitzoekt dat bovenaan zijn of haar verlanglijstje staat. Lees snel verder en check hoe jij meedoet.

Meld je aan

Laat onderaan deze pagina weten wie jouw kerstster is en waarom deze persoon zo belangrijk is voor jouw kerst. Kom je in de uitzending? Dan mag je jouw kerstster live op de radio bij Domien verrassen.

Klik hier voor de actievoorwaarden