• Maak jouw kerst dit jaar nog leuker!
  • Win een Disney+ jaarabonnement, een iPad en een Disney+ kerstpakket
  • Dinsdag 6 t/m 9 december in de ochtendshow
  • Deze actie is inmiddels afgelopen

Tijdens de Kerstperiode ben je vaak lekker een paar dagen vrij of misschien heb je zelfs wel vakantie. Het is buiten donker en koud, dé perfecte tijd dus om eens even lekker op de bank te ploffen voor een goede film of serie. Komende week gaat Mattie ervoor zorgen dat jouw decembermaand nóg een stuk leuker wordt. Luister deze week naar de ochtendshow en maak kans op een Disney+ jaarabonnement. En daar blijft het niet bij, naast een abonnement krijg je een gloednieuwe iPad, zodat je altijd en overal kan streamen. En om het helemaal af te maken doen we er ook nog een een Disney+ kerstpakket bij.

ZO DOE JE MEE!

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Luister dan deze week van dinsdag t/m vrijdag naar de ochtendshow en raad uit welke Disney+ film of -serie het fragment komt dat Mattie laat horen. Stuur een bericht in de Q-app als je het antwoord denkt te weten. Kom je in de uitzending en geef jij het goede antwoord? Dan kijk jij deze kerst op je nieuwe iPad naar het uitgebreide aanbod van Disney+ én ontvang je het Disney+ kerstpakket. Beter gaat deze kerst niet worden!

Actievoorwaarden Let It Stream

Let op! Q-dj Mattie leest alleen de antwoorden die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw antwoord dus niet meegenomen.