of
Tml x qmusic header

Dit was Qmusic live vanaf Tomorrowland!

Qmusic gaat de grens over! We maken van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli live radio vanaf Tomorrowland in België. Check hier welke Q-dj's mee gaan, welke artiesten te gast zijnen welke live-sets je gaat horen. Je mist niks, want we houden je het weekend via dit liveblog op de hoogte!

Qmusic x Tomorrowland 2022

Herinner je nog dat we in maart bij Tomorrowland Winter waren? Op dit moment barst het feest weer los, maar dan tijdens de wereldberoemde editie gevestigd in België. Uiteraard zijn wij erbij en hoor je Qmusic live vanaf Tomorrowland, hét grootste dancefestival ter wereld. In de Belgische stad Boom komen ieder zomer de grootste dance-acts samen, om drie weekenden lang met meer dan 500.000 bezoekers te feesten. Zo staan onder andere Armin van Buuren, Diplo, Lost Frequencies, Joel Corry en Martin Garrix op het podium.

Uiteraard geen feestje zonder Q, daarom zijn wij live te horen vanaf het festival. De studio staat op het terrein en alle dj's zijn afgereisd om speciaal voor jou het hele weekend een vette show te maken. Kijk hieronder alle beelden nog eens rustig terug van afgelopen weekend.

Joel Corry dolblij na debuut op Tomorrowland

Joel Corry stond voor het eerst op Tomorrowland en mocht gelijk Mainstage. Direct na zijn set schoof hij aan in de Q-studio bij Domien.

Alesso zag dit jaar zijn grootste droom uitkomen

Alesso mag de tweede dag afsluiten op Mainstage en vlak ervoor nam hij nog even de tijd om met Stephan te praten. Hij verklapt wat nieuwe samenwerkingen en vertelt over zijn grote droom die hij dit jaar zag uitkomen.

Tom & Bram spraken Lost Frequencies voor zijn show

Lost Frequencies kwam voor zijn show nog even kletsen met Tom & Bram. Check later alle beelden op ons Instagram-kanaal.

Waarom Nicky Romero altijd afsluit met Avicii

'We hebben een buitengewoon bijzonder leven, maar mentaal houden we het allemaal niet bij' beseft Nicky Romero als geen ander, na de dood van Avicii. Hij vertelt in het interview met Joost waarom hij zijn set altijd afsluit met 'I Could Be The One', de track die hij samen met Avicii maakte.

Domien & Joost op wereldreis

Domien & Joost gaan met elkaar de challenge aan, om de festivalbezoeker te zoeken op Tomorrowland, die het verste weg woont. Ze hebben 10 minuten de tijd om een verre bezoeker te vinden. Word het Joost, of gaat toch Domien er vandoor met de winst? Je checkt het in deze video.

Vandaag dag 3!

Vandaag hoor je Tom & Bram tussen 12 en 3 nog vanaf Tomorrowland! Houd zeker vandaag dit liveblog nog in de gaten, want er komen nog interviews online met onder andere Nicky Romero, Alesso, en Joel Corry!

Wim & Mattie live op je radio!

En we gaan nog niet naar huis... Nog lang niet, nog lang... Nu Wim & Mattie op je radio en we praten straks bij met Nicky Romero.

Diplo geniet van België

Behalve de mayonaise... ;-), daar is hij wat minder over te spreken.