Close Qmusic

Radio luisteren op je iPhone, iPad of Android

Q is good for you! Download de app en luister overal via je smartphone naar Q-music, zie welke liedjes er gedraaid worden.

Daarnaast is het ook mogelijk gratis berichten sturen aan Q-music! Via de Q-messenger kun je gratis berichten sturen en ontvangen. Zo kun je ook meedoen aan acties als Het Geluid. In de app kun je ook onbeperkt naar Het Geluid luisteren en de foute antwoorden bekijken.

De Q-music app is er voor iOS (iPhone/iPod/iPad én Apple Watch) en Android. Direct downloaden? Klik hier voor de App Store om de iOS-versie te downloaden of klik hier voor Google Play als je de app voor Android wilt hebben.

Blijf je feedback vooral doorgeven via app@q-music.nl zodat we samen de app nog beter kunnen maken.

Lees hier meer over online radio luisteren, FM radio en muziek luisteren.

Luister met de Q-app

Q-music heeft radio luisteren toegankelijk gemaakt voor vrijwel alle ontvangers van informatie en geluid. Van je oude autoradio tot aan je iPhone, smartphone, iPad, laptop of tablet. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Met één vingertop op je touchscreen, treed je binnen in de wereld die Q-music heet!

Download onze app en luister overal via je smartphone of iPhone naar Q-music! Je kunt ook radio luisteren via de meeste phones of tablets met Android. Bovendien kun je op je display zien naar welke nummers je luistert. Met deze app heb je Q-music altijd binnen handbereik. Of je nu op de fiets zit, op je trein wacht of lekker buiten aan het joggen bent. Q-music vergezelt jou graag overal met de beste muziek van dit moment. Allemaal dankzij de Q-app!

Ook is het mogelijk gratis berichten te sturen naar Q-music! Via de Q-messenger kun je gratis berichten sturen en ontvangen. Doe mee aan acties zoals Het Geluid. In deze app kun je ook onbeperkt naar Het Geluid luisteren en de foute antwoorden bekijken. Bovendien zie je in de app altijd direct welk liedje je op de radio hoort. Daarnaast kun je in de app ook luisteren naar Q-music Non-Stop en Het Foute Uur Non-Stop.

De Q-music app is er voor de besturingssystemen van iOS (iPhone/iPod/iPad) en Android (voor o.a. Samsung, HTC). Je kunt deze handige app hier downloaden. Klik hier voor de App Store om de iOS-versie te downloaden of klik hier voor Google Play als je de app voor Android wilt hebben. Het downloaden via je iPhone of iPad gebeurt in een mum van tijd en daarna heb je er een leven lang plezier van!

Heb je zelf nog wensen of suggesties dan vernemen wij dat graag! Geef je feedback aan ons door via app@q-music.nl. Zo kunnen we samen het gebruik en gemak van je app nog verder ontwikkelen en verbeteren.

Lees hier meer over online radio luisteren, FM radio en muziek luisteren.

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize