Download de app en luister overal via je smartphone naar Qmusic, zie welke liedjes er gedraaid worden.

Daarnaast is het ook mogelijk gratis berichten te sturen aan Qmusic! Via de Q-messenger kun je gratis berichten sturen en ontvangen. Zo kun je ook meedoen aan acties als Het Geluid. In de app kun je ook onbeperkt naar Het Geluid luisteren en de foute antwoorden bekijken.

De Qmusic app is er voor iOS (iPhone/iPod/iPad én Apple Watch) en Android. Direct downloaden? Klik hier voor de App Store om de iOS-versie te downloaden of klik hier voor Google Play als je de app voor Android wilt hebben.

Blijf je feedback vooral doorgeven via app@qmusic.nl zodat we samen de app nog beter kunnen maken.

Lees hier meer over online radio luisteren, FM radio en muziek luisteren.

Download voor iOS

Download voor Android

Luister met de Q-app

Qmusic heeft radio luisteren toegankelijk gemaakt voor vrijwel alle ontvangers van informatie en geluid. Van je oude autoradio tot aan je iPhone, smartphone, iPad, laptop of tablet. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Met één vingertop op je touchscreen, treed je binnen in de wereld die Qmusic heet!

Download onze app en luister overal via je smartphone of iPhone naar Qmusic! Je kunt ook radio luisteren via de meeste phones of tablets met Android. Bovendien kun je op je display zien naar welke nummers je luistert. Met deze app heb je Qmusic altijd binnen handbereik. Of je nu op de fiets zit, op je trein wacht of lekker buiten aan het joggen bent. Qmusic vergezelt jou graag overal met de beste muziek van dit moment. Allemaal dankzij de Q-app!

Ook is het mogelijk gratis berichten te sturen naar Qmusic! Via de Q-messenger kun je gratis berichten sturen aan de dj's en misschien krijg je wel een berichtje terug. Doe mee aan acties zoals Het Geluid. In deze app kun je ook onbeperkt naar Het Geluid luisteren en de foute antwoorden bekijken. Bovendien zie je in de app altijd direct welk liedje je op de radio hoort. Tevens kun je iedere ochtend tussen 09:00 en 10:00 bepalen welke liedjes er gedraaid worden in het Foute Uur. Daarnaast kun je in de app ook luisteren naar Qmusic Non-Stop en Het Foute Uur Non-Stop.

De Qmusic app is er voor de besturingssystemen van iOS (iPhone/iPod/iPad) en Android (voor o.a. Samsung, HTC). Je kunt deze handige app hier downloaden. Klik hier voor de App Store om de iOS-versie te downloaden of klik hier voor Google Play als je de app voor Android wilt hebben. Het downloaden via je iPhone of iPad gebeurt in een mum van tijd en daarna heb je er een leven lang plezier van!

Heb je zelf nog wensen of suggesties dan vernemen wij dat graag! Geef je feedback aan ons door via app@qmusic.nl. Zo kunnen we samen het gebruik en gemak van je app nog verder ontwikkelen en verbeteren.

Lees hier meer over online radio luisteren, FM radio en muziek luisteren.