• Ga met Domiens Partybus naar Snollebollekes @ GelreDome op zaterdag 25 maart 2023
  • App tijdens het Foute Uur of de Q-middagshow wie je mee wil nemen in Domiens Partybus en waarom.
  • Maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart 2023

SPRINGEN NONDEJU! Met vier uitverkochte shows belooft Snollebollekes het dak van het GelreDome weer af te blazen. Vorig jaar vertrok Domien al met een bus luisteraars naar dit feestje in Arnhem en dat gaan we dit jaar gewoon nog een keertje doen! Tijdens het Foute Uur en in de Q-middagshow maak je namelijk kans op tickets én partybus vervoer naar Snollebollekes op 25 maart 2023.


WIN TICKETS

Vanaf maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart maak jij tijdens het Foute Uur en de Q-middagshow met Domien kans op tickets voor Snollebollekes Live In Concert. Geen zorgen over vervoer, want dat heeft Domien geregeld. In Domiens Partybus worden jullie naar Arnhem gebracht. 

Wat moet je doen om kans te maken? App tijdens het Foute Uur of de Q-middagshow wie je mee wil nemen in Domiens Partybus en waarom. Kom je in de uitzending? Dan ben je welkom in Domiens Partybus en bij Snollebollekes in het GelreDome!

Je hoort het Foute Uur van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 11:00 uur. De Q-middagshow met Domien hoor je van maandag t/m donderdag van 16:00 uur tot 19:00 uur.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Let op! Alleen deelname vanaf 18 jaar.

Lees hier de actievoorwaarden