Jaaa, dit is een meer dan een prima overzicht. We presenteren hier: 5 bewakers die om de een of andere manier viral gingen. En vooruit, die een of andere manier heeft vaak te maken met hun stralende voorkomen..

1. De hele wereld is verliefd op deze Nederlandse beveiliger

Heb je het concert van Justin Bieber tijdens Pinkpop gemist? Dan heb je ook deze ontzettend knappe beveiliger gemist. En echt, daar baal je van. 

Momenteel maakt hij het internet he-le-maal gek. De reden mag duidelijk zijn.. Maak plaats, Justin.


En dan nu de vraag: wie o wie is deze knappe kerel dan wel? Het antwoord: Boy Roeles. Deze 18-jarige is hartstikke Nedelands, en woont in Heerenveen. Voor de geïnteresseerden (die zijn er sowieso): dit is zijn Instagram.

2. In Brazilië kunnen ze er ook wat van

Zoooo zeg, hallo. We stellen je met trots voor aan de Guilherme Leão. Deze Braziliaan is verkozen tot de knapste beveiliger ter wereld, en daar kijken wij niet echt raar van op.

Dan nu minder leuk nieuws, want het lijkt erop dat zijn Instagramaccount inmiddels offline is. Nouja, we hebben in ieder geval deze foto nog.

3. Deze moves zijn alles wat je wilt en meer

Wie festival zegt, zegt ook dansen. Aan het werk of niet, deze beveiliger ging heerlijk los tijdens Amsterdam Open Air. En we vertellen je alvast, het is fantastisch: 

Hij is inmiddels ook opgespoord, en de naam is Lorenzo Morrison. Wat een moves heeft deze man hè?

4. Vergeet One Direction en kijk even naar deze security

Het is zowat onmogelijk om meer aandacht te krijgen dan de mannen van One Direction, maar deze beveiliger kwam toch aardig in de buurt. 

Hij werd gespot tijdens een concert van de boyband. Naast het feit dat hij er goed uitziet, kent hij ook nog eens de lyrics. Even eerlijk, meer kan een gemiddelde fan zich toch niet wensen?!


Heel wat meiden startten na deze video een zoektocht naar hem, maar die heeft tot nu toe nog steeds niets opgeleverd.. Hij en zijn knappe koppie blijven anoniem.

5. Alle meiden willen massaal vliegen via Singapore Airport

En tot slot is daar dan Lee Minwei. Hij is de reden dat wachten rondom vliegvelden (of fouilleren) ineens veel minder erg is. De vrouwelijke bevolking van Azië, en waarschijnlijk ook daarbuiten, is helemaal weg van hem.