Ben jij net als ons ook zo gek op videoclips? Houd wel je koppie erbij, want zonder dat je het weet zitten er soms wat bekende gezichten verstopt in clips die miljoenen keren bekeken zijn.

Wist je bijvoorbeeld dat Justin Bieber opeens een verschijning maakt in de nieuwste videoclip van Carly Rae Jepsen? We hebben zeven voorbeelden voor je op een rijtje gezet!

Katy Perry => Gym Class Heroes

Wist je dat Katy Perry voor haar doorbraak al eens te zien was in een videoclip die miljoenen keren bekeken is? Ze maakte namelijk een verschijning in 'Cupid's Chokehold' van Gym Class Heroes. Destijds had ze ook daadwerkelijk een relatie met frontman Travie McCoy!

Justin Bieber => Carly Rae Jepsen

I really really really really like you, dat moet Justin Bieber ook gedacht hebben toen hij verscheen in het nummer van Carly Rae Jepsen. Naast acteur Tom Hanks laat de supporter van Carly van het eerste uur ook zijn gezicht zien tegen het einde van de clip.

Rihanna => Kanye West

Momenteel schitteren de twee samen in de video van 'FourFiveSeconds', maar het is niet de eerste keer dat Kanye West en Rihanna samen in een video te zien zijn. Zo maakte de zangeres ook ooit een verschijning in de video van 'Paranoid' van Kanye West.

Jennifer Lopez => Janet Jackson

Wedden dat het je nooit opgevallen is dat er een piepjonge Jennifer Lopez een verschijning maakt in de clip van 'That's The Way Love Goes' van Janet Jackson, kijk hierboven maar!

Ke$ha => Katy Perry

Waar Katy Perry ooit een verschijning maakte voor haar beroemdheid, haalde Ke$ha hetzelfde trucje uit. Zij verschijnt namelijk een fractie van een seconde in de clip van 'I Kissed A Girl'... Echt waar!

Pharrell Williams en Destiny's Child => Beyoncé

Natuurlijk is er altijd baas boven baas, want Beyoncé regelt namelijk niet één, ook niet twee, maar drie bekende gezichten in haar clip. Zo flitsen haar vriendinnen van Destiny's Child en niemand minder dan Pharrell Williams voorbij in haar video van 'Superpower'.

Drake => Nicki Minaj

My anaconda don't! Drake mocht getuige zijn van het schuddende achterwerk van Nicki Minaj toen hij op bezoek kwam bij de opnames van de videoclip.

Bron: CapitalFM