De kerst staat alweer om de hoek, dat betekent dat we binnenkort worden overladen met kerstmuziek. Natuurlijk ga je alle klassiekers weer horen, maar er wordt ook de nodige nieuwe kerstmuziek op de markt gebracht. Zo is daar Ariana Grande met het nummer 'Santa Tell Me' dat onlangs online is verschenen.

Een nummer dat ook wel eens goed zou kunnen scoren tijdens de kerstdagen is de vernieuwde versie van 'Do They Know It's Christmas' van Band Aid 30. Onder meer Ed Sheeran, Rita Ora, One Direction, Sam Smith, Olly Murs, Ellie Goulding en Chris Martin zingen mee.

Een andere artiest die ook zijn kersthit aan het voorbereiden is, is Ed Sheeran. Hoewel hij duidelijk heeft aangegeven dat het nummer deze kerst nog niet zal worden uitgebracht is hij er wel druk mee bezig.

Beluister Ariana Grande's 'Santa Tell Me' hierboven en laat ons gelijk even weten wat jij van het nummer vindt!

Mattie & Wietze

Ook onze eigen dj's van de ochtendshow Mattie & Wietze zijn bijna klaar voor de kerst. Zo zijn er de eerste plannen gemaakt om na het daverende succes van de WK-single 'Kop Die Bal In De Goal' en kerstversie van het nummer te maken. Daarover volgt later meer informatie!