Misschien wel het leukste muzikale koppel van dit moment is niet meer... Ariana Grande en rapper Big Sean scheiden hun wegen en zijn na dik negen maanden niet langer een setje, dat melden woordvoerders van de twee muzikanten.

"De twee geven nog steeds veel om elkaar en zullen hechte vrienden blijven," staat in een statement. Het is niet de eerste keer dat Ariana met een muzikant ging, eerder had ze al een relatie met Nathan Sykes van The Wanted.

Maar daar blijft het niet bij...

Maar Ariana Grande en Big Sean zouden niet het enige sterrenkoppel zijn dat uit elkaar gaat. Ook Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger, de zoon van inderdaad, zouden niet langer een relatie hebben. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Maar wanneer je dacht dat het niet erger ging worden vandaag, dat wordt het dus wel! Hoewel Selena Gomez en Zedd nooit officieel hebben bevestigd een setje te zijn, roepen Amerikaanse websites dat de twee als vrienden uit elkaar zouden zijn gegaan. Of het hier gaat om een flauw gerucht of de keiharde waarheid, jammer is het wel!