Close Qmusic

Anp 60155406

Ariana Grande zong tijdens het afscheid van Aretha Franklin

Eerder deed Ariana al aan eerbetoon aan The Queen of Soul. Dit werd zo goed opgevangen dat ze ook mocht zingen op de uitvaart van Aretha Franklin. Dit klonk zo:

Dit optreden was niet het enige waarover werd gesproken na de uitvaart. Veel mensen vielen over de manier waarop de bisschop Ariana omhelsde naar haar optreden. De man omarmde haar na het optreden en zou daarbij zijn vingers tegen de zijkant van haar borst hebben gelegd. 


Bisschop Charles H. Ellis III kreeg veel kritiek en op Twitter ging de hashtag RespectAriana viral. De bisschop heeft later zijn excuses aangeboden. ”Het is nooit mijn intentie geweest om de borst van welke vrouw dan ook aan te raken. Ik weet het niet, ik sloeg gewoon mijn arm om haar heen”, zei hij tegen persbureau AP.

Niet alleen de bisschop kreeg kritiek, sommige mensen vielen ook om de jurk die de zangeres droeg tijdens het optreden. Die zou nogal kort zijn geweest voor een plechtige gebeurtenis. Eigenlijk willen wij alleen maar wat zeggen over het optreden: want wat klonk dat goed!

Foto: AFP

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic christmas Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize