Op dinsdag 30 maart staat er iets heel speciaals op de planning bij Armin van Buuren. Hij organiseert die avond namelijk "de grootste trance-pubquiz ooit"!

Online pubquiz

Samen met zijn A State Of Trance sidekick Ruben de Ronde zal Armin de virtuele pubquiz live hosten via YouTube en Twitch vanuit de A State Of Trance-studio in Amsterdam. De quiz start op dinsdag 30 maart om 20:00 uur en de vragen zullen overal over de muziekgenre trance gaan, maar bijvoorbeeld ook over de shows en muziek van Armin zelf.


Deelname

Ga jij de uitdaging aan? Dan kun je jezelf aanmelden op de site van A State Of Trance. Maar wees er snel bij, want er kunnen maximaal 2.000 mensen meedoen! Mocht je nét buiten de boot vallen, dan kun je via de livestream natuurlijk zelf meedoen.

A State Of Trance

Elke zaterdag tussen 01:00 uur en 03:00 uur hoor je op Q een nieuwe A State Of Trance. Armin is in 2001 gestart met dit programma wat wereldwijd wordt uitgezonden en meer dan 40 miljoen luisteraars heeft. Deze pubquiz is onderdeel van een reeks evenementen die in het teken staat van A State Of Trance. Eerder dit jaar werd namelijk de duizendste show uitgezonden!

Foto: ANP