Zeg, heb jij toevallig laatst nog een trui, broek, shirt of misschien wel pet gekocht van je favoriete artiest? Dan ben je zeker niet de enige, want het gaat goed met de merchandise van artiesten.

De verkoop van artikelen is enorm gestegen. We kunnen je nu wat cijfers geven waar je waarschijnlijk niet zoveel om geeft, dus in plaats daarvan laten we je een gedeelte van de collectie zien. Komt ie:

Ed Sheeran

In een wereld waarin zo'n 90% van de mensen een iPhone lijkt te hebben, komt het nog wel eens voor dat je per ongeluk de verkeerde pakt. Dit gebeurt niet meer zo snel als je dit telefoonhoesje aanschaft van Ed.

Dit roodharige kapsel is altijd te herkennen, dus je weet zeker dat je de goede in je handen hebt.

The Script

Deze band heeft dus een onesie in de collectie. En ja, een onesie is natuurlijk uitermate geschikt om heerlijk in te chillen.

Yes, in dit item kun je rustig the man (of woman natuurlijk) who can't be moved uithangen. Op de bank. Met de beentjes omhoog.

Shawn Mendes

Maar, je kunt natuurlijk ook voor de sportieve kleding gaan. Zo heeft Shawn dus sportkleding in zijn merchandise opgenomen.

Dus: lekker hardlopen met de muziek van Shawn in je oren en ja, de naam van Shawn staat dan toch echt op je kont.

Bruno Mars

Toch bestaat de collectie die artiesten uitbrengen uit meer dan alleen kleding en accessoires. Zo kun je bij Bruno cd's en vinyl's kopen.

Natuurlijk is muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify enorm handig, maar toch heeft deze 'ouderwetse' manier van muziek luisteren zeker zijn charme. En zo denkt Bruno er vast ook over.