De muziekwereld is twee muzikale baby's rijker! Rihanna is volgens TMZ voor het eerst moeder geworden en Ed Sheeran heeft via Instagram laten weten dat hij voor de tweede keer vader is geworden.

Rihanna

In januari maakte Rihanna bekend voor het eerst in verwachting te zijn met haar partner A$AP Rocky. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite zijn ze ouders geworden van een zoon op vrijdag 13 mei. 


Het stel heeft de geboorte nog niet bekendgemaakt dus naar de naam blijft het nog even gissen...

Ed Sheeran

Maar ook bij Ed Sheeran is er gezinsuitbreiding! Waar Rihanna liet weten in verwachting te zijn, hield Ed de zwangerschap van zijn vrouw Cherry Seaborn goed geheim. Hij heeft op Instagram bekendgemaakt opnieuw vader te zijn geworden van een dochter.


"We wilden jullie even laten weten dat we nog een prachtig meisje hebben gekregen", schrijft hij bij een foto van een paar babysokjes. "We zijn zo verliefd op haar. En we zijn zo trots om nu een familie van 4 te zijn." De naam van het meisje is nog onbekend.

In september 2020 maakten Ed en zijn vrouw Cherry bekend dat ze ouders waren geworden van dochtertje Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Toen kondigde hij het nieuws ook aan door middel van een foto van babysokjes.

Foto's: Getty Images