Een maand na het overlijden van Paul Bäumer van het danceduo Bingo Players, heeft Maarten Hoogstraten de fans op de hoogte gesteld over de toekomstplannen van de groep. De overgebleven helft van het duo zegt dat hij doorgaat.

In een bericht op de site van Bingo Players bedankt Maarten iedereen voor de overweldige steun in de afgelopen maand. Zijn compagnon Paul overleed in december aan de gevolgen van kanker en daarom wordt mensen die iets willen doneren, gevraagd een donatie te doen aan KWF Kankerbestrijding.

Maarten maakte ook bekend dat hij door gaat met Bingo Players. Hij is samen met Paul te ver gekomen om nu te stoppen en de spirit van Paul zal altijd deel blijven uitmaken van Bingo Players. Het was ook een wens van Paul die hij voor zijn dood aan Maarten kenbaar maakte. Zo zegt Maarten in het bericht aan de fans: "Hij en ik hebben zo hard gewerkt om te komen waar we nu staan en het voelt als een reis die pas net is begonnen. Er ligt nog zoveel in het verschiet voor Bingo Players".

De komende maanden en jaren zal er nieuw materiaal van Bingo Players uitkomen waar Paul nog aan heeft meegewerkt. Ook al staat Maarten er nu alleen voor, "Bingo Players will always be plural", zo eindigt hij het bericht.