Wie droomt er niet van een enorme villa, inclusief 5 slaapkamers, 3 badkamers, een zwembad mét jacuzzi en nog veel meer? Iedereen natuurlijk! ;-) Maar deze artiesten hebben het zo goed voor mekaar, dat ze diezelfde villa aan het strand hebben. Een beach house! 

Wij nemen een kijkje in de strandhuizen van onder andere Taylor Swift, Lady Gaga en Rihanna. Maar pas op: kijken op eigen risico, want grote kans dat don't try this at home niet eens kan!

Taylor Swift's huis

Voor een kleine $17,7 miljoen kocht Taylor in 2011 dit strandhuis nét buiten New York. Dit giga huis staat vooral bekend om de populaire feestjes, natuurlijk met alle vriendinnen van Taylor!

Maar met een privéstrand van 3 kilometer hoeft het feestje ook zeker niet thuis te zijn. Daarbij heeft Taylor ook nog 8 slaapkamers, en ze heeft ook hetzelfde aantal vuurhaarden in haar huisje van 1000 m2 groot


Rihanna in hometown Barbados

We gaan weer een trapje hoger met de prijs! $22 miljoen... dat is wat het strandhuis van Rihanna in haar geboorteplaats Barbados kost. Maar och, het is mooi!

Laten we beginnen met het bizarre feit dat het huis inclusief golfbaan is verkocht. Het huis heeft dan 'maar' 5 slaapkamers, het is wel echt een plaatje. Met een prachtig uitzicht op de oceaan kun je ook nog een potje tennissen met Rihanna, daarna relaxen in de thuis-spa en misschien nog wel een duikje in het enorme zwembad!


Lady Gaga spant de kroon

Trek je portemonnee maar leeg, want Lady Gaga heeft dit prachthuis voor maar liefst $23 miljoen aangeschaft. Maar ja... het is het wel waard!

Met 5 slaapkamers, 7 badkamers, een kantoor met een aangrenzende fitness en lift is een prima hangout plek voor Gaga. Er is ook plek gemaakt voor 8 paarden met een eigen dressuur ruimte, en misschien wel veel belangrijker: een wijnkelder voor 800 flessen wijn!


Foto: AFP