Leuk nieuws! Het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stapt over naar Qmusic. De twee jongens gaan bij Qmusic een nieuw programma maken. Dit hebben ze maandagochtend op ludieke wijze bekendgemaakt: 


Bram Krikke 

Naast radio-dj heeft Bram Krikke met zijn originele, humoristische content een grote schare fans aan zich weten te binden op YouTube en Instagram, waar hij inmiddels bijna de miljoen volgers aantikt. Mede dankzij deze fans laat Bram de radiowereld schudden op zijn grondvesten als hij zowel in 2019 als 2020 de Zilveren Radioster voor beste radiopresentator van het jaar in de wacht sleept.

Tom van der Weerd

Tom koestert al vanaf jongs af aan de droom om radio-dj te worden. Met succes, want na een aantal shows op regionale zenders komt hij na een stage bij 538 bij SLAM! terecht, waar hij in 2017 samen met Bram Krikke zijn eigen show krijgt. Daarnaast draaide hij als dj al op verschillende festivals, zoals 7th Sunday en Dance Valley. Ook is Tom actief bij de brandweer in zijn woonplaats Kampen.

Vanaf september

Je hoort Bram en Tom vanaf september 2020 in het weekend van Qmusic. De volledige programmering wordt later bekendgemaakt.