Taylor Swift zou de laatste hit 'This Is What You Came For' van ex-vriendje Calvin Harris geschreven hebben. Dat heeft haar management bevestigd aan het Amerikaanse People Magazine.

Taylor zou het nummer geschreven hebben achter haar piano en een demo opgestuurd hebben naar haar toenmalige vriendje Calvin. Hij was razend enthousiast en bracht het nummer uiteindelijk uit met Rihanna.

Het stel zou alleen besloten hebben dit niet openbaar te maken en daarom nam Taylor voor dit nummer een pseudoniem aan als schrijver: Nils Sjoberg.

So far, so good. Totdat Calvin in een interview liet weten dat hij nooit een samenwerking met zijn (toenmalige) vriendin zag gebeuren. "We hebben het er zelfs nog nooit over gehad," verklaarde de DJ.

Deze uitspraken zouden Taylor zoveel pijn gedaan hebben dat dit er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat de twee uit elkaar gegaan zijn.

ONZIN!

En daar gaat Taylor de mist in. Calvin heeft namelijk een boekje open gedaan en de 'Blanke Space'-zangeres even goed de waarheid vertelt.

Het begint allemaal nog lief lijkt het en Calvin bevestigt dat Taylor de tekst schreef:


Maar dan komt Calvin met het echte verhaal.


Het doet Calvin pijn dat Taylor en haar team hem nu ineens de boosdoener willen maken.


En dan laat Calvin pas echt merken hoe boos hij is. "Als je zo'n gelukkig relatie hebt zou je je daar op moeten focussen in plaats van je ex naar beneden te halen." En zo is het Calvin!


Hij haalt zelfs haar vete met Katy Perry erbij (die hij gelijk even bevestigt).


Calvin verzoekt zijn lieftallig ex dan ook vriendelijk doch dwingend om zich lekker met haar eigen leven te bemoeien, dat is mooi zat.


Het zat Calvin logischer wijs nogal hoog dat zijn ex vriendin leugens aan het verspreiden was, maar na zijn woede te hebben geuit op Twitter lijkt de rust in huize Harris gelukkig weder te zijn gekeerd:


Ben jij ook zo benieuwd naar hoe Taylor Swift zich hieruit gaat redden?!