Wanneer het begint met een spontane voice-memo in een hotel in Japan, kwam Charlie Puth er niet meer onderuit dat zijn track 'Attention' een enorm catchy én sexy nummer zou gaan worden. Nu zijn we wel nieuwsgierig geworden naar wie er zo snakte naar aandacht, waar het nummer is begonnen en wie Charlie Puth nou eigenlijk écht is? Je leest het hier!


Het is allemaal begonnen in een hotelkamer in de Filipijnen, waar hét meisje vertelde over hoe ze niet goed genoeg was behandeld door haar ex-vriendje. Waarna Charlie het gevoel kreeg dat hij misschien wel degene zou zijn die haar kon fixen. Mm... spannend verhaal coming up! Hij geeft wel toe: "Girls are crazy! They're amazing, and crazy at the same time". En bedankt, Charlie! ;-)


You've been runnin' round, runnin' round, runnin' round
Throwin' that dirt all on my name
'Cause you knew that I, knew that I, knew that I'd
Call you up

In het muziekwereldje wordt er natuurlijk wel een beetje geroddeld. Maar dit keer heeft iemand expres over Charlie geroddeld om zo zijn attention te krijgen. En vanzelfsprekend pleegt Charlie dan een belletje om erachter te komen wat er aan de hand is...


I know that dress is karma, perfume regret
You got me thinking 'bout when you were mine, ooh
And now I'm all up on ya, what you expect?
But you're not coming home with me tonight

Charlie vertelt over het moment dat hij terug is in het Filipijnse hotel met een ander meisje, waar hij hét meisje tegenkomt in een fantastisch mooie jurk. Ook heeft ze het luchtje op, die ze ophad toen hij zo verliefd werd op haar. Hij laat het andere meisje vallen (oei, pijnlijk!) en gaat voor hét meisje. Maar natuurlijk gaat het meisje niet met hem mee naar huis, en wilt ze alleen maar zijn attention!


You just want attention, you don't want my heart
Maybe you just hate the thought of me with someone new
Yeah, you just want attention, I knew from the start
You're just making sure I'm never gettin' over you, oh

Het meisje zorgt ervoor dat Charlie 5x op rij bij haar blijft slapen voor het gezelschap, maar hij realiseert zich ook dat hij hier geen relatie met haar uit gaat krijgen. Want tja, hoe kan het ook anders. Ze gebruikt hem alleen voor de attention...

Heeft 'ie gehuild?

Ja zeker, dames! Charlie heeft een traantje gelaten om het verlies van het meisje. Want ja, dat is ook nog zo, het is een écht meisje. En hij heeft het er nog steeds moeilijk mee, want hij was nog nooit zo verliefd geweest op iemand. Hoe zoet! Het nummer 'Attention' luisteren is bijvoorbeeld voor hem een echte no-go!

De enige echte Charlie

Sterallures, arrogantie of 6 uur voor de spiegel staan is niks voor Charlie. Want Charlie komt bij een super fancy LA-party gewoon binnenlopen in een t-shirt die hij al twee dagen draagt. Hij is zo lekker normaal gebleven, hè!

Ook geeft hij toe dat hij een gevoelige jongen is, niet altijd de vrolijke Charlie kan zijn, en misschien wel een beetje onzeker is rondom de dames... en dat wilt hij allemaal laten horen met zijn muziek! Komt 'ie dan: