Chef'Special heeft zaterdagavond gescoord met de Nederlandstalige coronaversie van hun hit 'In Your Arms'. De band speelde de track in het tv-programma Even Tot Hier.

'Weer Een Arm Om Me Heen'


Dingen die iedereen mist

In de Nederlandse versie van de track zingt Joshua Nolet over de dingen die iedereen nog steeds mist en die anders zijn in coronatijd. "Alles gaat weer bewegen, maar ik wil nu nog alleen weer een arm om me heen. Weer een arm om me heen. Weer wat ruimte gekregen, ik mis nu alleen weer een arm om me heen", zingt hij.

De Cheffies werkten graag mee aan het satirische nieuwsprogramma van Niels van der Laan en Jeroen Woe. "We wilden met ons optreden iedereen die het in deze tijd moeilijk heeft steunen en daarom is het mooi om te merken dat deze versie, waarvan de tekst is herschreven door Niels en Jeroen, zoveel positieve reacties krijgt", laat de band weten.

Reacties

Kijkers van het programma lieten op social media weten geraakt te zijn door de track 'Weer Een Arm'. De positieve reacties stromen binnen, maar er zijn nog geen plannen om het liedje uit te brengen. "Maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen."

Foto: ANP Kippa