De terugkeer van Justin Bieber... Het was de samenwerking met de formatie Jack Ü in de vorm van 'Where Are Ü Now', diezelfde Jack Ü waar de Amerikaanse DJ Diplo onderdeel van is.

Nu hebben die twee elkaar opnieuw gevonden. Alleen heeft Diplo nu zijn vrienden van Major Lazer meegenomen en doet de Deense zangeres MØ ook gezellig mee.

Dacht je dat dat het was? Nope! Ook Ed Sheeran heeft meegewerkt aan het nummer. Hoewel je hem niet hoort zingen, mag jij drie keer raden van wie het gitaarspel is.

De track is vandaag uitgekomen als de eerste single van Major Lazers vierde album Music Is The Weapon. Je zult hem ongetwijfeld vaker gaan horen op Qmusic!

Omschrijving Diplo

Onder de Youtube-video vertelt Diplo hoe deze track tot stand is gekomen:

"Ik probeerde als jaren om Benny Blanco en Ed Sheeran te koppelen met het juiste nummer waar we met z'n allen aan konden werken. Het moment dat ik deze hoorde, wist ik dat het 'm was. De timing was perfect en we benaderde Justin, die ook gelijk verliefd was op het nummer."

"Het leek me interessant om nog een vocalist erbij te betrekken, en aangezien ze een beetje familie is benaderde ik Mø en met z'n allen hebben we ons best gedaan om er iets nieuws en interessants van te maken!"