De werkweek is weer voorbij, en dat betekent automatisch tijd voor een nieuwe Stephan's Pianobar! De drankjes staan koud, de bitterballen liggen in het vet en DALO zorgt vanavond voor de goede muziek!

Bij zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2019, knokte DALO zichzelf naar de battles. Daarna timmerde hij hard aan de weg naar zijn droom als zanger. Hij startte een TikTok account onder de naam ‘itsjustdalo’ waar hij ondertussen al meer dan 12,4K volgers heeft.

Een aantal weken geleden leerden we DALO kennen via luisteraar Inge. Ze stuurde ons een berichtje dat we naar zijn muziek moesten luisteren. We belden haar op en ze vertelde dat ze al fan is sinds zijn deelname aan The Voice Of Holland. Zoals Inge hem zelf omschrijft: “Hij is knap, kan goed zingen en heeft nog goede teksten ook, dus draai hem op de radio!” 

In Stephan's Pianobar is iedereen welkom, dat hoorde ook vriend van de show Mitchell. Hij is toevallig bevriend met DALO en betrokken bij alles rondom zijn carrière. Hij zorgde ervoor dat we DALO aan de telefoon konden overvallen en uitnodigen voor Stephan's Pianobar. Vanavond staat hij er, DALO in de Stephans Pianobar!

DALO - 'SIMP'


DALO - 'It'll Be Okay' (Cover)


DALO - 'Pokemon' (Cover)