Van Jessie J, tot Lady Gaga en Meghan Trainor: de Nederlandse beautyvlogger NikkieTutorials filmt regelmatig make-uptutorials, waarin ze de make-up doet van wereldberoemde artiesten. Afgelopen weekend uploadde Nikkie een video, waar het er net even iets anders aantoe ging, samen met onze eigen Davina Michelle.

Davina Michelle 'zingt' tutorial

Nikkie de Jager nam onlangs (op gepaste afstand) de '15 minute makeup challenge' op, samen met Davina Michelle. Het doel van de challenge is dat Nikkie in 15 minuten haar make-up moet aanbrengen, alleen bepaalt Davina Michelle door te zingen hoe lang de beautyvlogger over elk onderdeel mag doen. Dat levert niet alleen hilarische beelden op, maar ook een prachtig optreden van Davina Michelle.

22 minuten kippenvel

Dat de make-up van Nikkie er niet helemaal flawless uitziet door de challenge heeft lang niet iedereen door, want alle ogen zijn gericht op Davina Michelle. Kijkers zijn enorm onder de indruk en reageren: 'Ik kreeg rillingen en ze zong alleen nog maar over make-up’ en ‘Ik heb nooit eerder 22 minuten achter elkaar kippenvel gehad’ zijn een greep uit de lovende reacties.

Bron: YouTube NikkieTutorials