Baby's, wat is het toch een heerlijkheid. Die ontzettend kleine handjes en voetjes zijn natuurlijk om op te vreten. De huilbuien zijn niet bepaald een reden voor een feestje, maar die horen er nu eenmaal bij.

In de 10's werden er ook wat enorm schattige baby's geboren. We presenteren hier: de 10 leukste baby's in de 10's.

1. Blue Ivy Carter

Inmiddels danst, springt, en zingt Blue Ivy door het leven, maar een paar jaar geleden was ze nog een klein moppie. Het eerste kindje van Beyoncé en Jay Z werd geboren in 2012.

Beyoncé bevalt dit jaar nog van een tweeling en dat betekent dat Blue Ivy een grote zus wordt. Niemand weet of ze broertjes, zusjes of een broertje én een zusje krijgt en wanneer ze komen, dus dat is nog even afwachten.2. Freddie Reign Tomlinson

Deze knappert is het zoontje van One Direction-lid Louis Tomlinson en zijn goede vriendin Briana Jungwirth. Freddie kwam op de wereld in 2016, en daarmee werd Louis op 24-jarige leeftijd vader.

Een jonge papa dus, maar als je onderstaande foto heel even bekijkt zie je gelijk dat een baby hem heel goed staat. We bedoelen maar..


3. Luna Legend

Je hebt schattig, je hebt schattiger en dan heb je Luna Legend. Want eerlijk, hoe ontzettend lief ziet de dochter van John Legend en Chrissy Teigen eruit?!

Luna is deze maand 1 jaar geworden, en dat vierde het gezin met een fotoshoot. Mama Chrissy schreef bij de foto: 'We love you to the luna and back'. Mooi gevonden, toch?

4. Angelo Konecki

Wij vragen ons echt even af waar de tijd blijft als we bedenken dat het zoontje van Adele al 4 jaar oud is.

Behalve dat Angelo groot wordt, is hij ook heerlijk brutaal. Adele heeft namelijk toegegeven dat ze soms wordt uitgescholden door haar zoontje.

Adele geeft zichzelf hiervan de schuld. "Alles wat ik doe, doet hij ook." Kan wel kloppen, want ze scheldt zelf nogal veel.

5. Silas Randell Timberlake

En dan is daar de zoon van Justin Timberlake en Jessica Biel. Je kan er eigenlijk niet omheen, maar die ogen.

Als je kind zo kan kijken zorgt dat automatisch voor problemen. Zeg nou zelf, deze knul kun je toch geen koekje weigeren?

6. Elías Bublé

Hoe de vrouw van Michael Bublé er zo uit kan zien na een bevalling weten we oprecht niet, maar wat we wel weten is dat hun tweede zoontje om op te vreten is.

Met de komst van Elias is het gezinnetje met z'n vieren. Helaas kreeg dit mooie gezin een klap toen er leverkanker werd ontdekt bij de oudste zoon Noah.

Gelukkig gaat het inmiddels veel beter met Noah, en is hij aan het herstellen van de nare ziekte.7. Jameson Moon Hart

Als je een allergie hebt voor moeders die drie weken na de bevalling alle zwangerschapskilo's eraf willen hebben, dan kun je P!nk de hand schudden.

De zangeres beviel in 2016 van haar tweede kindje, zoon Jameson. Na de bevalling deed ze helemaal niets, behalve genieten van haar kindje. Wij geven haar groot gelijk.

8. De zoon van Liam Payne en Cheryl Cole

En daar is het tweede One Direction-lid in deze lijst. Liam Payne en zijn vriendin Cheryl Cole werden in maart dit jaar ouders van een zoontje.

Waarschijnlijk hebben zijn ouders besloten om hem buiten de spotlight te houden. Er is namelijk maar één foto gespot van deze kleine vent, en die is vlak na de geboorte geplaatst. Ook is nog niet zeker wat zijn naam is.


9. Sasha Piqué Mebarak

Aaah, wij smelten van deze foto. Maak kennis met de jongste zoon van Shakira.

Sasha is inmiddels 2 jaar oud, en lijkt muziek wel interessant te vinden. Beeld je eens in wat voor moois dat zou kunnen opleveren in de toekomst.


10. Dusty Rose Levine

In de categorie: 'goed gelukt' stellen we Dusty Rose Levine aan je voor. Maar oké, wat had je dan verwacht met Maroon 5-lid Adam Levine en Victoria Secret-model Behati Prinsloo als ouders? Kijk haar nou.