De clip van ‘Blurred Lines’, de track van Robin Thicke, werd heel snel van YouTube geknikkerd en vervangen door een gecensureerde versie. Waarom? Er zaten blote borsten in… Schandaal!

Hier in Nederland doen we daar nooit zo moeilijk over, dus trakteren we jou op de echte video. We zetten er meteen een paar andere gewaagde clips bij.

1. Blurred Lines
Wat het doel is van al die topless dames is niet bekend, maar Robin Thicke, Pharrel en T.I hebben het naar hun zin! Check snel de link hieronder voor de échte clip van ‘Blurred Lines’.

2. What’s My Age Again
Met ‘All The Small Things’ had Blink 182 een dikke hit te pakken, en in de clip van ‘What’s My Age Again’ kun je zien dat er geen woord gelogen is van die titel! De mannen lopen de hele clip met hun blote slurfjes over straat. Met een strategisch geplaatste wazige vlek aan de voorkant, dat dan weer wel.

3. Tonight I’m F*cking You
“But tonight I’m lovin’ you”. Het klinkt zo lief wat die Enrique Iglesias zingt, maar eigenlijk heet de track ‘Tonight (I’m Fucking You)’! Met bijpassende uncencored clip natuurlijk.

4. Sukkel Voor De Liefde
Hij kon niet missen! De gewaagde clip van The Opposites: ‘Sukkel Voor De Liefde’. Willy in de stripclub, Willy tussen de schaars geklede vrouwen, Willy in bed. Geen zwarte balkjes of wazige vlekken voor Willy en Big2.

5. Toxic
Na haar big break in 1999 met ‘Baby One More Time’ heeft Britney Spears hard gewerkt om haar schoolmeisjes-imago te dumpen. In 2003 kwam de clip ‘Toxic’ uit, waarin Brit naakt te zien is, alleen bedekt met schuimbellen. Missie geslaagd!

6. So What
P!nk is een rockster, en rocksterren doen gewoon lekker waar ze zin in hebben! Zoals naakt voor de paparazzi ronddansen. So what?!

7. California Gurls
Katy Perry laat zien hoe onvergetelijk California girls zijn door naakt op een suikerspin-wolk te gaan liggen in haar clip. Snoop Dogg (Lion) heeft het vast naar z’n zin gehad op de set!

8. Somebody That I Used To Know
Kunstig! Gotye en Kimbra verdwijnen in het schilderij achter hun door middel van bodypaint. Aan het einde van ‘Somebody That I Used To Know’ wordt de verf van Kimbra af gewassen en blijft zij in haar blote kont achter.

9. Stay
In deze emotionele clip zit Rihanna (naakt natuurlijk) in bad en smeekt ze haar vriend om te blijven. Tranentrekker!

10. Rock DJ
In deze clip trekt Robbie Williams écht alles uit! Een beetje shocking is het wel, je hebt toch niet net gegeten hè?

Bekijk alle video's hierboven!