Ze kunnen zingen, optreden en ze reizen de hele wereld over. Daarnaast zijn ze ook nog eens sociaal, fotogeniek, én werken ze super hard. We hebben het over de mensen die op hun CV de titel 'superster' mogen schrijven. We noemen een Niall Horan, Justin Bieber en Ellie Goulding.

Maar wat sommigen misschien niet weten, is dat deze wereldsterren óók nog verborgen talenten hebben... Ja, ze kunnen nóg meer! ;-) Wij zetten alle verborgen talenten voor je op een rijtje. Eén afspraak: niet jaloers worden, oké?

Golfkarretjes met Niall Horan

Golfen! Misschien niet het eerste wat in je hoofd opkwam toen je aan Niall Horan dacht, toch? Als hij ergens een uurtje vrij heeft, pakt hij z'n golfkarretje erbij en doet hij in één handomdraai 19-holes: 

Welcome to the @modestgolfofficial team @ivancantero96 . @ianwatts315 @markmac14
Een bericht gedeeld door Niall Horan (@niallhoran) op


In the ring... Ellie Goulding

Nog meer sporten, want Ellie Goulding staat regelmatig in de sportschool om te... boksen! Links, rechts, bukken of gewoon even keihard slaan, ze kan alles!

☠️
Een bericht gedeeld door elliegoulding (@elliegoulding) op


Super snelle Justin 

In 1 minuut en 23 seconden kan hij het. Het oplossen van een Rubik's Cube! En dat doet hij bij James Corden in de Carpool Karaoke, kijk voor 't bewijs maar rond 5:38 minuut:


De blauwe band van Demi Lovato

Wanneer je bij de Braziliaanse vechtsport jiu jiutsu de blauwe band behaald, weet je dat je erg goed bezig bent!


Douwe Bob op een...

Paard! Ja echt, Douwe Bob gaat in zijn vrije tijd dolgraag een ritje maken op z'n paard. Hij is dus een échte cowboy. Aiiii-ai! ;-)

Even uitwaaien! #drenthe #horseriding #cowboy
Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op


Dua Lipa doet het weer!

Haha, dit is gewoon hilarisch. Dua Lipa doet live het weerbericht, maar dan ook nog eens in het Frans! Oui, oui... ;-)

You can call me Gail Hailstorm. Your fave weather lady xx
Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op


Creatieve Marco Borsato

Nederlands trots! Want ja, Marco is naast het optreden druk bezig met zijn fotografieskills. En dat gaat meer dan goed, want hij heeft z'n eigen expositie!